facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Topdanmark Forsikring

"Topdanmark er et af landets største forsikrings- og pensionsselskaber. I mere end 100 år har vi hjulpet vores kunder med at passe på det, der betyder mest. Med at forebygge og begrænse skader. Og med at sikre økonomisk tryghed før og efter pensionsalderen."
Adresse: Taastrup Hovedgade 91 , 2630 Taastrup
Telefonnummer: 70 13 79 13
By: Taastrup
Rute: Taastrup Hovedgade 91
Postnummer: 2630



relaterede søgninger: Topdanmark kontakt, Topdanmark sundhedsforsikring, Topdanmark kontakt Privat, Mit Topdanmark, Topdanmark Pension, Topdanmark skade, Topdanmark rejseforsikring, Topdanmark Livsforsikring
Nærliggende lignende virksomheder
Dahlberg Assurance Agentur Dahlberg Assurance Agentur 2 km HOLD FINGRENE VÆK FRA DEM! De finder en grund til Ikke at dække ! Min oplevelse ifb m...
FPR Forsikringsmæglere FPR Forsikringsmæglere 2 km Fornuftig pris og hurtig sagsbehandling
Forsikrings-Aktieselskabet Alka Liv II Forsikrings-Aktieselskabet Alka Liv II 2 km Ubehaglig oplevelse med Alka og deres sygeforsikring til kæledyr. De vil ikke hjælpe ...
Lo Plus Lo Plus 2 km Rabat bliver ikke fratrukket automatisk! Hos Forbrugsforeningen bliver rabatten autom...
Akla Akla 2 km
Anmeldelser
Super dårlig og manglende rådgivning. Amatøragtigt. Find et andet kompetent selskab- hvis du gerne vil dækkes. Selskabet glemte at fortælle mig, at indboforsikringens dækning ophørte da jeg købte en anden ansvarsforsikring fra samme selskab for min el-cykel, da den begyndte at køre 35 km i timen. Alligevel reklamerer selskabet med ‘dækning af el cykel tyveri op til ca. 18k’, men i realiteten dækker det 0 kr. når cyklen bliver stjålet. Dårlig rådgivning og skjulte forretningsbetingelser er skyld i at jeg ingen erstatning får, også efter indgivet klage. Tab på 22.5k og ingen erstatning pgå. skjulte betingelser og dårlig rådgivning.
I mine øjne det bedste forsikringsselskab. Hvis man får stjålet noget, har man pengene på ingen tid, hvis man har elektronikforsikring og skal have lavet en skærm og deres egen samarbejdspartner GreenMind har lang ventetid går de med til at hjælpe en så man kan bruge en anden reparatør og få pengene overført til ens NemKonto i stedet. Alt i alt har jeg aldrig haft problemer med Topdanmark.
Kan ikke få et tilbud da deres hjemmeside skriver at jeg mangler at skrive min navn..har prøvet 3gange nu ...
Landets ringeste forsikringsselskab. Gøglede gebyrer og høje priser + umulig at komme igennem til
Utrolig overlegen Claus Christian Andersen man talte med i telefonen. Han var træt af mig kunne man godt fornemme. Gjorde en til idiot. Tak for det. Må finde et andet sted hvor man kan snakke sig til rette.
De lover en masse men når de skal dække en skade finder de pludselig på småting der gør at du ikke er dækket alligevel. Fusker firma.
KAN ABSOLUT İKKE ANBEFALES!!!!, især erhverv forsikringer. Jeg er desværre nødt til at opsige alle mine forsikringer på grund af medarbejdernes uerfarenhed. Desværre er der frække medarbejdere, der benægter de ord, de siger.. Det var den første og sidste gang Top Danmark.. aldrig igen!!!!
Du skal ikke regne med, at kundeservice kan hjælpe dig med noget som helst. Jeg blev mødt af en ironisk og uforstående dame som tilmed talte ned til mig, da jeg ringede for at hører, hvorfor min forsikring var steget med 1000kr om året uden at jeg havde fået besked om det. Da jeg nævnte at jeg ikke havde modtaget noget om det løj hun og påstod at de havde haft ringet til mig.
den værste forsikring!!Den værste oplevelse med Top Danmark!Den fortjener ingen stjerneHold dig væk fra denne forsikring. Jeg betalte for kasko og vinduer og da jeg fandt det knuste glas og besluttede at skifte det, vågnede jeg ved at skulle betale 4485 krNogle inkompetente der ikke respekterer noget jeg siger !!!
PAS PÅ! De løber fra ansvaret og vil ikke dække hele skaden på bilen, men kun dele af den. Det kræver diskussion og debat for overhoved at kunne bruge sin forsikring her hvilket simpelthen er for dårligt.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik