facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Top Tours

"Top Tours er et danskejet rejsebureau med mere end 15 års erfaring.Vi er en veldrevet og økonomisk solid virksomhed med den højeste kreditvurdering og vi er selvfølgelig medlem af rejsegarantifonden nr. 1478.Hos Top Tours har vi specialister med stor viden, der kan hjælpe med rejsedrømmen og vi har hele tiden nye idéer og inspiration - få skræddersyet rejsen så den passer til netop jeres ønsker.Vores store fokus er at give dig dit livs oplevelse og vi tilbyder et bredt udvalg af ferierejser til hele verden for både individuelle rejsende og for jer som ønsker at rejse med grupper, med enten dansk eller engelsk rejseleder."
Adresse: Vallebovej 6 , 4654 Fakse Ladeplads
Telefonnummer: 56 71 65 57
By: Fakse Ladeplads
Rute: Vallebovej 6
Postnummer: 4654


Anmeldelser
Fantastisk rejse, spillede 100% og hjælpen både fra kontoret og Martin i Bangkok har været virkelig flot. Vi rejser helt sikkert med Top Tours igen.
Ringer, de fortæller skriv dit ønske, det er nu over 14 dage siden der er sendt forespørgsel. Intet svar
Tak til Martin og Top Tours-teamet for at planlægge de bedste fire ugers rejse til Thailand, som vi kunne ønske os. De planlagde alt for os, var altid klar til at svare på spørgsmål, og hjalp os undervejs, da vi ville lave et hotel om. Stor anbefaling herfra, og vi vil helt sikkert rejse med dem igen.
Vi bestilte en rejse til Thailand, mens der stadig var Coronarestriktioner, da Top Tours gav en god garanti for at de ville udskyde rejsen,lave et gavekort eller betale pengene tilbage hvis der stadig var indrejserestriktioner. 3 uger før afrejse fik vi en udførlig beskrivelse af hvilke restriktioner der gælder og hvordan vi skulle forholde os. Vi valgte at få pengene tilbage, hvilket skete inden for et par dage. Undervejs har bureauet besvaret vores bekymrede spørgsmål kompetent. Vi har hele tiden følt os i trygge hænder! Vores næste rejse bliver med TopTours.
Stort og godt udvalg af rejser
Ville være rart at vide om der er en sælger på lokationen.
Altid velkommen, og godt behandlet
Fantastisk rejseselskab.
Stor oplevelse
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik