facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Tirsbæk Strand

Tirsbæk Strand
Adresse: , 7120 Vejle
By: Vejle
Postnummer: 7120



relaterede søgninger: Vinterbadning Vejle, Sauna Vejle, Udeliv Vejle, Vinterbadning Brejning, Morgenrøden Vejle
Anmeldelser
Skøn strand, altid meget ren. Mulighed for vinterbadning og hyggelige gå-stier i skoven ned til Der er en lille bod med fastfood og is. Lidt dyr, f.eks. en fransk hotdog til 42,-.
Et dejligt Opholdsareal med mange mulighederne for oplevelser Jeg købde en god is vaffel, med 2 kugler som var sparsomme
Dejlig rolig sted, ikke overfyldt og der føles som god plads, selv ved mange besøgende
Tirsbæk er et skønt sted med skov og strand. Hyggeligt og roligt sted hvor der er plads til både hygge og leg i vandkanten. Is kiosken kan man købe det der normalt findes sådan steder. GL.dags isvafler, softice, kaffe, kakao, pølser mm.
Hyggeligt og roligt sted hvor der er plads til både hygge og leg i vandkanten.
Som fotograf bruger jeg ofte naturen ved tirsbæk strand
Danmarks bedste strand, mangler omklædningsrum, og flere borde og bænke
Jeg har iløbet af denne fantastiske sommer, været på Tirsbæk strand nogle gange. Jeg går med rollator og det er ikk altid nemt at færdes med sådan en på en strand. Men på Tirsbæk stand er det muligt da der er en del steder hvor der er græs, dejligt så ka jeg også ta til stranden og nyde solen. Ellers er der masser af borde og bænke, hvor man ka sidde og nyde den mega flotte natur' udsigt. Der er pæne og rene toiletter, og en super kiosk hvor humøret er helt i top. Ka varmt anbefale stedet.
Rigtig fin strand med gode grill faciliteter. God plads, til både små og de lidt større selskaber. Toiletter til rådighed. Rig mulighed for at fange krabber. God dybde, så man ikke behøver at svømme alt for langt ud. Fin iskiosk. Er man til gåture er der også en del skov omkring, som egner sig rigtig godt til at få rystet vandet af sig.
Tirsbæk er altid en oplevelse værd. Der er skov og strand hvor man kan gå løbe og cykle og svømme. Det smukkeste udsigt ud over Vejle fjord. Et godt sted når hovedet skal "tømmes". Og inden man tager hjem, så tage forbi iskiosken. Det fuldender oplevelsen
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Tirsbæk Strand med offentlig transport


Juulsbjergvej V Julianebjergvej 0 måler
8
Juulsbjergvej V Julianebjergvej 10 måler
8
Juulsbjergvej V Juliehøj 370 måler
8
Juulsbjergvej V Juliehøj 380 måler
8

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Tirsbæk Strand.

Vejle strande

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Tirsbæk Strand adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Tirsbæk Strand. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Tirsbæk Strand med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik