facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Thygesen Gardiner Horsens

"Showroom åben efter aftale - ring på 20711043 og aftal.Vi har siden 1967 leveret gardiner til utallige private hjem og virksomheder, og vi bestræber os altid på at yde den bedste service…Her bliver du mødt af mester selv med over 30 års erfaring fra branchen, hvor kvaliteten er i højsædet.Thygesen Gardiner er medlem af brancheforeningen Gardinfagmanden. Gardinfagmanden står for kvalitet samt forbrugervenlige priser, og vores specialuddannede gardinmontører er gennem uddannelse og erfaring i stand til at rådgive om farver og specialløsninger til både private hjem, forretninger og offentlige virksomheder."
Adresse: Allegade 49 , 8700 Horsens
Telefonnummer: 75 62 82 36
By: Horsens
Rute: Allegade 49
Postnummer: 8700


Nærliggende lignende virksomheder
Gravenshus Gardiner Gravenshus Gardiner 482 måler
BT Gulve BT Gulve 1 km "BT Gulve & Gardiner har mere end 25 år på bagen og er et af Danmarks stærke...
Gardin Nyt Gardin Nyt 1 km Fantastisk service. Har fået installeret 2 markiser af dem, og det er virkelig høj kv...
Horsens Tæppetorv - Jørgen Holmegaard Horsens Tæppetorv - Jørgen Holmegaard 1 km Jeg havde nogle spørgsmål og fik god vejledning selvom jeg ikke købte noget.
Sj Gulve Sj Gulve 1 km
Thygesen Gardiner Horsens Thygesen Gardiner Horsens 4 km Meget kompetent og professionel rådgivning samt hurtig levering til den rette pris. F...
Platan Tæpper Platan Tæpper 4 km Fejl i gulvtæppe, hvilket ikke blev udbedret
Dagutek Dagutek 4 km
Anmeldelser
Meget kompetent og professionel rådgivning samt hurtig levering til den rette pris. Fedt at godt håndværk stadig findes!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik