facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for The South Indian

The South Indian
Adresse: Østergade 34 , 7400 Herning
By: Herning
Rute: Østergade 34
Postnummer: 7400



relaterede søgninger: The South Indian Aarhus, South indian kitchen, Indisk menukort, Indisk Fields, Indian TAKEAWAY, Bedste indisk take away København, Indian Curry, Indian Masala
Anmeldelser
Indisk på der jævne. Restauranten er hyggelig og personalet sødt og imødekommende omend det føles lidt underligt at skulle tale engelsk fordi servitricen ikke talte dansk. Maden var på det jævne og små 30 kr for papadums med en lille enkelt dip synes dyrt. Deres onion padkora var super lækre ! Kødet lam/kylling var mørt og saucen var ok. Restauranten havde den aften vi var der ekstremt dårlig udluftning - hvilket betød os og svien i øjnene, hvilket var ubehageligt.
Gode muligheder for vegetar/vegansk mad, som også er glutenfri. Fair priser. Jeg kunne dog godt tænke mig at lidt færre af retterne kom i "ønskebrønden" friture eller meget olie og at personalet altid ville spørge om, hvor stærk man ønsker sin mad.
Dejlig mad, god betjening. De er gode til at forklare hvad hver ting er, hvis du ikke er vant til indisk mad. Desuden bliver maden serveret i små skåle og tallerkener, så det er let at dele. Vi var 3 personer men nøjedes med at bestille 2 forretter og 2 hovedretter plus noget brød og det var helt fint. Kan bestemt anbefales
Super lækre autentiske retter! Maden er i gode portioner og smagsfuld. Personalet er venligt. Lokalerne er ikke det vildeste. Kunne være mere hyggelige, men når det er aften, sterinlyset er tændt og du gerne vil have en god samtale er det tilstrækkeligt. :-
Rodet menu kort, hvilket parret ved side bordet havde samme opfattelse af. Forvirret og manglende service ved betjening, glemte at tænde lys ved bordet, selvom de blev mindet om det ...måtte selv fjerne vin glas, Glemte at servere vand, fik det efter vi gjorde opmærksom på at det manglede .... Alt for lang tid mellem retterne , var tæt på at droppe desserten som ellers var valgfri til vores menu, og da vi skulle vælge var der kun to muligheder, de andre var de løbet tør for, så helt valgfri desert som der blev lagt op til kan man ikke ligefrem sige vi fik .... Var dejligt at komme hjem i varmen, for den var der ikke meget af i restauranten. Vi kommer desværre ikke igen.
Sød, men lidt usikker betjening. Havde ikke helt styr på bestillingerne. Hvidvinen var decideret underlig i smagen. Måske smager indisk hvidvin bare anderledes... Rødvinen var dog rigtig god. Maden var kønsløs og manglede smag og farvespil. Kokken kom pludselig ud fra køkkenet og serverede for os, istedet for tjeneren. Det var helt OK, men han havde ikke styr på hvordan vin serveres. Generelt set, var det en noget tynd oplevelse. Det var ikke dyrt, men vi kommer ikke igen.
Dejlig mad med god smag og man bliver mæt. God service og hurtig servering. Meget autentisk mad, der lever op til indiske forventninger, kunne muligvis være en smule stærkere, men det er en smagssag. Stedet ligger centralt. Ismaskinen larmede lidt, men ellers var alt godt.
Overraskende godt. Jeg fik 2 samosas til forret. De var fine men kunne godt have smagt af mere. Masala dosa til hovedretten var autentisk og velsmagende. Jeg kunne ikke have spist mere. Tilbehøret kunne godt være mere spicy. Mango lassi var velsmagende og stor. chai tilpas krydret. Et sted der kan anbefales. Betjeningen super sød og effektiv.
Flink personale, men rodet modtaget bestilling, forfejlet servering, dårligt tilberedt mad og alt for lang ventetid spolerede det hele. Spildt tid trods afslag på 50 pct. Vi gik fra desserten efter 2 timer.
Meget dårlig mad forberedelse. vi bestilte for mild krydret og modtaget en meget krydret, fedtet lam parabol. Dette er værste indiske restaurant jeg har været i Europa. Jeg vil ikke anbefale dette sted.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til The South Indian med offentlig transport


Østergade/Kongrescentret (Herning Kom) 30 måler
116
13
169U
2
5
53
Østergade/Kongrescentret (Herning Kom) 80 måler
13
2
5
53
Kousgaards Plads (Herning Kom) 150 måler
1
101
102
140
15
150
3
7
8
9
Kousgaards Plads (Herning Kom) 160 måler
1
101
102
140
15
150
3
7
8
9
Herning Station Bus 260 måler
1
101
102
116
124
13
140
15
150
168U
169U
2
3
4
5
53
6
7
8
81
9
980

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger The South Indian.

Herning ındisk

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Østergade 34 placering, hvordan kan jeg gå. The South Indian adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner The South Indian. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om The South Indian med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik