facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for The Old Irish Pub - Rødovre

The Old Irish Pub - Rødovre
Adresse: Roskildevej 244, 2610 Rødovre, Danmark
By: Rødovre
Rute: Roskildevej
Gadenummer: 244
Postnummer: 2610


Åbningstider

mandag: Lukket
tirsdag: Lukket
onsdag: Lukket
torsdag: Lukket
fredag: 20.00–05.00
lørdag: 20.00–05.00
søndag: Lukket

Anmeldelser
Min kammmerat chaufføren kunne ikke komme ind pga shorts men står der en anden gæst med shorts som der har været der inde det meste af aften men kun var ude pga hans ven var så fuld at han skulle med en ambulance, så det er dårlig stil at nogen kan men andre kan ikke selvom personen ikke drikker
Havde købt biletter til Ladies Night 4 Maj.nD.26 april får jeg mail om det aflyst/rykket til 8 Juni, der kan vi desværre ikke så jeg skriver mail med konto oplysninger som de skriver i mailen man skal hvis man vil have sine penge retur.nJeg rykker d.2 maj og får mail om pengene er overført 29 April.nNu har jeg rykket nogle gange og personen fra The Old Irish pub Rødovre forsikre mig hele tiden om pengene er på vej.nI dag d.16 maj har jeg stadigvæk ikke modtaget mine penge retur.
Oktober festnStemning var god indtil der kom en guitarist og dræbte dansegulvet
Dødt på en lørdag aften kl. 22.30.. 5-6 gæsternKunne måske have lidt at gøre med at de ikke er så gæstfrie og den dårlige musik.nnHer kommer vi ikke igen.
Uprofessionel! vi blev afvist ved døren på grund af vores hudfarve Dørmanden oplyste os, at det ikke hans valg, men at han gøre, som chefen ønsker.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik