facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for The Burger Shack

The Burger Shack
"Siden den første åbningsdag i 2016 har vi hos Burger Shack sigtet efter at bidrage til en mere miljøbevidst fremtid.Derfor er alt vores mad lavet ud fra vores 3 kerneværdier; bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd. Du kan derfor med god samvittighed sætte tænderne i vores burgers.Hos Burger Shack flammegriller vi bøfferne og ved brug af åbne køkkener i alle vores restauranter, sørger vi for at kunderne altid kan følge med i processen.Vores kærlighed til burgere er kæmpe stor, men det er vores kærlighed til omverdenen også. Derfor er vores mad lavet med kærlighed til mennesker, dyr og miljøet såvel som burgeren."
Adresse: Østergade 24 , 7400 Herning
Telefonnummer: 23 45 67 27
By: Herning
Rute: Østergade 24
Postnummer: 7400


Åbningstider

Mandag: 11:30-21:00
Tirsdag: 11:30-21:00
Onsdag: 11:30-21:00
Torsdag: 11:30-21:00
Fredag: 11:30-21:00
Lørdag: 11:30-21:00
Søndag: 11:30-21:00


relaterede søgninger: Burger Shack Rabatkode, Burger Shack Levering, Burger Shack Menu, Burger Shack Aarhus, Burger Shack Randers, Burger Shack kalorier, Burger Shack åbningstider, Burger Shack frokost tilbud
Anmeldelser
Mit første besøg på denne restaurant. Meget imødekommende personale, hurtigt til at modtage ens bestilling. Kort og let overskuelig menukort, som ikke er til at misforstå. Dejligt at kunne følge processen i køkkenet, og se flammerne gøre ens bøf helt perfekt! Eneste lille mangle var at langt de fleste borde ikke var gjort rent fra dem der havde siddet der sidst. Der burde tjeneren lige løbe igennem restauranten med en våd klud, og så kan alt spille max!!
Virkelig en god burger, masser af smag og perfekt stegt! Super hyggeligt sted, fin service og maden fik vi lynhurtigt. Dog de ringeste pommes frites jeg længe har fået.. Ærgerligt, når alt andet bare spiller!
Her er rigtig hyggeligt og de har nok Hernings bedste burger i følge mig
Helt klart byens bedste burgere og til en rigtig god pris kan helt klart anbefales
En gedigent lækker burgermenu til ganske fair priser. Betjeningen var venlig, og da jeg spurgte ind til ingredienser i varene fik jeg venligt og kompetent svar. Maden var ikke klar ret hurtigt, der var ventetid. Også længere end forventeligt. Burgeren, en såkaldt Shack Burger, var saftig, let og lækker. Men der er plads til forbedring af salaten og tomaterne, og fordelingen af de smattede pickles. Fritterne var sprøde, krydret med timian og parmesan - og de var varme. Lækkert. Jeg agter at komme igen, for de får lige et ekstra forsøg med burgeren - det kan godt blive bedre, og i så fald vil det være topkarakter.
Har både prøvet take away og været på besøg flere gange. Kvaliteten af maden er helt i top. Burgere: Har prøvet både almindelige og vegetar burgere. Tilbehøret er mere interessant end vanlige burgere, den frokostburger, jeg fik i dag, havde udover frisk sprød salat, ost m.m et knasende fyld som muligvis var croutoner, i hvert fald superlækkert. Bøfferne af kød er af god kvalitet, og man bliver spurgt hvordan det skal steges. Vegetarbøfferne er også gode, og 2 ud af 3 i familien savnede ikke kødsmagen. Pommes frites: Uden tvivl de bedste i byen Herning krydret med timian og parmesan ost. Jeg anbefaler at du til køber deres egen kryddermayonnaise, flere forskellige smage. Særligt Schack mayonnaisen som er en grøn blanding krydderurter. Betjeningen er smilende og imødekommende. Og prisen er overkommelig. En frokost menu med burger, sodavand og Pommes frites koster kr. 65,- Tilkøb af mayonnaise kr. 6,- eller 2 for 10,-. Og hvis nogen synes det er for dyrt, er det fordi de ikke har smagt det.
Voksen burger 1 til 2 stjerner. Savnede en saftig bøf og noget snask. Børne burger 0 stjerner. Tør gennem stegt bøf. Ja var som bare og spise bøf med brød og ost. Manglede alt. Ville ikke servere den for min hund. Dybt skuffet...
Har været der flere gange gennem tiden. Var på besøg i går d. 23/5-19 ved 14 tiden. fik en burger sammen med min bedre halvdel. Hun blev dårlig under spisning og måtte stoppe. Jeg blev dårlig kort tid efter, med kvalme, opkast og diarre. Havde ikke spist noget før ej heller efter. tvivler stærkt på hygiejnen. Burgerbollerne var våde og kødet var totalt gennemstegt.
Skide god mad! Det kan godt være menuen ikke er stor, men de har mestret det de laver. Hvis jeg skal komme med en ting så er det drikkelsen. Personligt ville jeg gerne have en større sodavand uden at skulle betale for to dåser.
Byens "bedste" burger min bare røv!.. De kan på ingen måder hamle op med Backyard Burger!! Brødet var elendigt, pomfritterne ikke færdigstegt, jeg bestilte bacon i min burger, men fik det ikke i. Min kammerat bestilte uden tomat, fik med tomat. De havde ikke engang travlt - og så kunne de ikke få ordrerne korrekt... Backyard Burgers slogan burde være "Once you go Back, you NEVER go Schack!" Den eneste grund til at de får 1 stjerne, er at man ikke kan give mindre!!
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til The Burger Shack med offentlig transport


Kousgaards Plads (Herning Kom) 60 måler
1
101
102
140
15
150
3
7
8
9
Kousgaards Plads (Herning Kom) 60 måler
1
101
102
140
15
150
3
7
8
9
Østergade/Kongrescentret (Herning Kom) 140 måler
116
13
169U
2
5
53
Østergade/Kongrescentret (Herning Kom) 190 måler
13
2
5
53
Herning Station Bus 240 måler
1
101
102
116
124
13
140
15
150
168U
169U
2
3
4
5
53
6
7
8
81
9
980

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger The Burger Shack.

Herning burgere

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Østergade 24 placering, hvordan kan jeg gå. The Burger Shack adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner The Burger Shack. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om The Burger Shack med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Cafe Karma Cafe Karma 44 måler
Grillen Burgerbar Grillen Burgerbar 178 måler Her er vi helt oppe og spille superliga. Fik en Pablo med bacon, som var super velsma...
Backyard Burger Backyard Burger 461 måler super hyggelig indretning. søde personale der var gode til at fortælle om konceptet o...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik