facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for The Burger

The Burger
"Hos The Burger i Odense serverer vi burgere, sandwiches og salater, der er sprængfyldt med gode smagsindtryk. Vi anvender kun friske råvarer, og vores dressinger er lavet efter egen opskrift, så du får en unik smagsoplevelse. Vi tilbyder også vegetarisk og glutenfri mad. Vores kartoffelbåde er sprøde og let krydrede, og du kan vælge mellem hele ni forskellige dips.Du kan ringe og reservere bord eller komme og gå, som du lyster. Vi har plads til alle – også de små.Hos The Burger Odense tilbyder vi også takeaway, som kan afhentes i restauranten.The Burger - måske Danmarks bedste burger."
Adresse: Vestergade 55 , 5000 Odense C
Telefonnummer: 55 37 13 02
By: Odense C
Rute: Vestergade 55
Postnummer: 5000


Åbningstider

Mandag: 10:00-21:00
Tirsdag: 10:00-21:00
Onsdag: 10:00-21:00
Torsdag: 10:00-21:00
Fredag: 10:00-21:00
Lørdag: 10:00-21:00
Søndag: 10:00-21:00


relaterede søgninger: Bedste burger Odense, THE BURGER Nykøbing F MENU, Ny Burger Odense, Chicago Burger Odense, The Burger Concept (Odense), The Burger -- Esbjerg, The Burger -- Sorø, The Burger Frederikssund
Anmeldelser
Rigtig hyggelig sted med gode burger og venlig personale. Helt klart et sted man bør kigge forbi når man er på de kanter...
En uplanlagt og uventet rigtig god oplevelse. Energisk, venligt og effektivt personale, lækker mad af friske råvarer, tilpas ventetid og i et meget fornuftigt prisleje. 1 classic cheese burger, 1 hot spicy burger og 1 chicken salad, 2 fl vand for 300 kr i frokostperioden. Kan varmt anbefales.
Endte her til en ikke planlagt frokost. Velsmagende burger, flinkt personale og ikke al for megen ventetid.Mad: 4/5
At skulle betale for sodavand UDEN brus er sku ikke iorden. Var inde og få en burger med min kæreste og vi fik en mellem cola hver uden nogle form for brus. Vi bliver tilbudt en ny når vi skal betale hvilket ikke giver nogle mening.
Dejlig stemning og hurtig levering. Tilpas mængde mad. God sprød kylling.Mad: 5/5
Det var super lækker mad, det tog dem 5 min for at lave vores mad. Rigtig god betjening
Lækker mad, meget lav ventetid på både bestilling og levering af maden og super god service.
Super burger. Men lidt træls at personalet gør rent og klar til at lukke mens man sidder og nyder maden.Mad: 5/5
Vi har besøgt stedet et par gange. Hver gang har det været super god mad, og en tjenerinde med stor energi og humor, samt god service. Vi nyder at komme der!
Maden smager ok godt, og servicen er god, men ventetiden er for lang også på dage hvor der ikke er travlt.Mad: 4/5
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til The Burger med offentlig transport


Klaregade (Odense Kommune) 120 måler
10C
Klingenberg (Odense Kommune) 200 måler
10C
Holsedore (Odense Kommune) 220 måler
10C
Vintapperstræde (Odense Kommune) 250 måler
10C
Jernbanegade (Odense Kommune) 280 måler
10C

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger The Burger.

Odense c burgere

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Vestergade 55 placering, hvordan kan jeg gå. The Burger adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner The Burger. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om The Burger med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik