facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for The Bagel Co.

The Bagel Co.
Adresse: Banegårdspladsen 1 D , 8000 Aarhus
Telefonnummer: 86 76 00 46
By: Aarhus
Rute: Banegårdspladsen 1 D
Postnummer: 8000


Åbningstider

Mandag: 06:30-20:00
Tirsdag: 06:30-20:00
Onsdag: 06:30-20:00
Torsdag: 06:30-20:00
Fredag: 06:30-20:00
Lørdag: 07:30-20:00
Søndag: 07:30-20:00


relaterede søgninger: Bagel Aarhus, The Bagel Store, The Bagel Co København, The Bagel Co job, Bagel Østerbro, Royal Bagel, Byens Bagel, Bagel Lyngby
Anmeldelser
Rigtig gode bagels. Er jeg sulten når jeg kommer ind på stationen, så går jeg herhen. Oplevede denne gang en del kø, 4 på arbejde, men to stod omme bagved og snakkede, kunne godt have brugt en mere ved disken. Menuen er opdateret siden sidst jeg var her, priserne er steget, men det er der jo så mange ting der gør lige nu.
Gode klassiske bagels. Bestilte på Hungry en med Pastrami og en med laks. Jeg bad i kommentarfeltet om fuldkornsbrød og uden tomat som var det der blev leveret :-. Var overrasket over de lækre tykke skiver pastrami med en tilpas mængde sennep, og synes faktisk at den smagte bedre end den med laks.
Købte en bagel med tomater i - føj! Jeg måtte tage dem ud, da de smagte så dårligt, at jeg næsten kastede op! De kan på ingen måde være friske! Brødet var tørt og kedeligt - hvis man skal have en bagel i Århus, vil jeg klart anbefale, at man går på Lillebror i stedet!
Hyggeligt sted, men der er ikke gjort vildt meget ud af butikken.
Betjeningen var fin, men brødet meget tørt og i det hele taget en meget trist oplevelse.
Virkelig lækkert og altid venlig betjening. Kæmpe anbefaling herfra!
Normalt et godt sted. Men seneste oplevelse gør jeg ikke kommer igen. Jeg bliver mødt af en usoigneret ung mand med omvendt kasket hængerøvsbukser og hættetrøje med ærmerne nede som flere gange ramte maden. har I overvejet uniformer? Salaten kommer direkte fra pose og bliver ikke skyllet. Så som, ikke den store overraskelse var der jord i min salat i min bagel.
Jeg synes, at det er en smule kritisabelt at man ikke kan blande sin egen bagel, når man skal betale overpris for den i forvejen. Udover dette, fylder I ikke engang op med fyld, så jeg står tilbage med en tør bolle rent ud sagt.
Står man og mangler en hurtig frokost eller aftensmad og er 7-eleven blevet for kedeligt, så er The Bagel Co et rigtig godt valg. Jeg fik en frisk smurt bagel med spacy chicken og smagte rigtig godt. Personalet er gode til er spørge hvad man godt kunne tænke sig og om man vil have det ene eller andet i. Prisen er som man kan forvente, når placeringen hedder Århus hovedbanegård.
For det meste udemærket bagel. Sidste gang var det dog som om brødet var fra dagen før, og stort set ikke til at tygge sig igennem! Øv - dog er det ikke sket før. Priserne er lidt høje!
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til The Bagel Co. med offentlig transport


Aarhus Banegårdsplads/M. P. Bruuns Gade 10 måler
100
103
302
Aarhus H (Letbane) 20 måler
L1
L1F
L2
Aarhus H (Letbane) 30 måler
L1
L1F
L2
Aarhus Banegårdsplads 70 måler
100
103
202
22
23
302
3A
912X
Park Allé/Banegårdspladsen (Aarhus Kom) 70 måler
1A
46

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik