facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for The Australian Bar Odense

The Australian Bar Odense
"The Australian Bar eller A-Bar, som den kaldes, byder på du oplevelser og dans, som i den grad giver dig lysten til at maxe ud.Det er en bar for dig, som elsker en playliste, der er et mix af nye og gamle hits, og som er vild med et par livekoncerter om året. Down Under feeling skaber vi gennem de dyr, der er placeret rundt omkring på baren, og dettøj som vores bartendere og værtinder møder dig i.Barkortet er en syndflod af forskellige shots, drinks og øl, som alt sammen tilgodeser vores unge gæsters pengepung.Så trænger du til en fest, hvor der er god mulighed for, at det stikker helt af, og hvor dansegulvet altid er lit - skal du gå Down Under!"
Adresse: Brandts Passage 10 , 5000 Odense
Telefonnummer: 31 73 73 16
By: Odense
Rute: Brandts Passage 10
Postnummer: 5000



relaterede søgninger: A-Bar Odense, A Bar København, A-bar Odense lukker, a-bar aarhus, Hvad er A-bar, A-bar lukker, a-bar aarhus åbningstider, A Bar Odense aldersgrænse
Anmeldelser
This serious yet comical review is about A bar's Pre-party. I'd rather not say the A word because it's a stereotype, but I'll say it anyway. The owners of the "Australian" bar have never been to Australia from the looks of it. Australia, is apearently a big smoke room because the whole bar is filled with smoke from their smoke machine which you can smell and taste. At The smoking room there is a wall with a koala giving a bottle of Captain Morgan rum a hug. That is sweet! Anyway... enough of that. Let's start out. 5 - Stars. Best Soda party ever! All the soda you can drink within an hour. The amount of alcohol and rum is just enough to calm a baby but not enough for it to fall asleep. It's also great that you can be there before others so they don't have to experience you in a sober state. However, I also have to "cut some slack" and praise A bar because their double shot prices in the Pre party are reasonably good. 1 - Star. I sobered up and had a sugar shock so thank you. Luckily I'm bulking so those calories aren't the worst. Maybe you should consider telling your koala friend that it shouldn't be so greedy with the rum so that you can redeem your 500krs worth bottle card and take it out of the club!? in other words YOU ARE WAY TOO GREEDY WITH the ALCOHOL. So I give it a more than deserved star rating. DANSK. Denne seriøs dog komisk anmeldelse handler om, A bars Pre-party. Jeg vil helst ikke udtale A ordet fordi, det er en stereotype men jeg siger det alligevel. "Australien" bars ejer, har aldrig været i Australien fra hvad det ligner. Australien, er åbenbart en stor tåge rom fordi hele baren er fyldt med røg fra deres røgmaskine som Man kan lugte og smage. I ryger rummet er der en hyggelig væg med en koala der giver en Captain Morgan rom flaske et kram. Det sødt! Anyway... nok med det. Lad os starte ud. 5 - Stjerner. Bedste Sodavands party ever! Al den sodavand man kan drikke på en time. Mængden af alkohol og rum er kun lige nok til at få en baby til at falde til ro men ikke helt i søvn. Det er også dejligt at man kan være der før andre så de ikke skal opleve en i ædru tilstand. Dog må jeg også "cut some slack" og rose A bar fordi deres dobbelt shot priser i Pre party er rimelig gode. 1 - Stjerne. Jeg blev ædru og fik sukkerchock så tak. Heldigvis bulker jeg så de kalorier er ikke det værste. Måske burde i overveje at sige til jeres koala at den ikke burde være så grådig med rommen så man måske kunne udløse sin flaskekort og tag den med ud af klubben!? med andre ord I ER ALT FOR NÆRIG MED JERES ALKOHOL. Så jeg giver den en mere end fortjent stjerner anmeldelse.
Rigtig godt sted med gode dørmænd
Fint lokale. Men magtliderlig vagter. Lige før man ikke turde at skrive en anmeldelse da vagterne sender folk efter én hvis man ikke tilpasser sig dem. Mest uprofessionelle oplevelse jeg nogensinde har været udsat for. Garderobe har mistet min jakke og har aldrig haft mulighed for at få den tilbage. Så at sige man har prøvet at komme der ind alle onsdage i en hel måned. Prisen er også høj, dog vil jeg understrege at hvis vagten ser det mindste skævt på dig, så kan du garantere dig selv at din aften bliver ødelagt. De vil gøre alt for at udøve vold mod dig. Spørg man om de vil oplyse deres navn eller om man må få et billede så man kan lige en sag an mod deres voldelig tendenser, så kan jeg love dig for du ligger med hovedet ned mod jorden og får vredet armen bagud. Plus man skal selfølgelig slette alt før de lader én gå. En ven optog en voldelig episode med dem og blev direkte lagt ned. Han havde intet med situationen at gøre. Han blev også bedt om at slette alt. De magtliderlig og vil til en hver pris sørge for at alle beviser bliver slettet. Vil aldrig nogensinde anbefale det sted igen.
Hvis man taber sin garderobe billet, så kan man ikke få sin jakke tilbage, selvom man kan beskrive alt om jakken, garderobe nummer, farve, størrelse, form og hvad der ligger i alle lommerne. Fair nok at have en policy for at ikke give de forkerte mennesker ens jakke, men måske finde et bedre system end "I kan få den tilbage enten når der er færre jakker kommer ikke til at ske før lukke tid, når vi lukker kl 5 eller I kan hente den mellem mandag og onsdag." Det er latterligt. Det er også rimelig begrænset hvor meget de forkerte mennesker kan vide om ens jakke.
Dårlig oplevelse med garderobe pigerne både fredag og lørdag. Fredag smed jeg først mit eget nummer væk, men derefter fik jeg efter en længere diskussion et nyt nummer. Hvilket jeg ikke gjorde men de havde tabt hos dem. Lørdag kommer jeg glad igen hen og skal have udleveret jakken og har denne gang mit nummer, så det burde gå som smurt, men nej denne gang kan de slet ikke finde jakken. Hvilket resultere i at jeg bor i Jylland og skal hente min jakke onsdag, da det er den eneste mulige dag på a bar i Odense.
Der har ikke styr på noget... De kan sommetider virke overbevisende, men man skal ikke lade sig nare, for de ved som oftest ikke hvad de laver, især i garderoben... Der opfordres til ikke at tage på "A-bar" hvis du vil have en morsom aften, for i bund og grund er de pisse ligeglade med dig som en individuel person. Selv deres personale stab er ikke blevet trænet til besværlige scenarier, og de vælger derfor den lettrste udvej, på baggrund af deres egen personlige energi. Alt i alt er det dårlig oplevelse oven op dårlig oplevelse.
Man kan altid stole på Abar til at lægge lokaler til en fed bytur. Om man vil spille pool med gutterne på en torsdag eller feste hele natten på en fredag, så er de stemningsfulde bartendere altid klar til at tage godt imod dig. Altid en fremragende oplevelse! Tak!
Hvorfor har A Bar et telefon nummer som ingen svarer på, selv ikke I deres åbningstid. Jeg har fået min mobil stjålet derinde for en uge siden. Jeg ville mene det er almindelig kundeservice at man kan komme i kontakt med stedet, så vidt jeg ved er det normalt for diverse diskoteker og barer. Jeg er nok ikke den første/eneste person som har mistet noget på stedet. Så opdater jeres telefonnummer, virker utroværdigt med et nummer der ALDRIG svares på!!!
Stedet er dyrt og hvis man er over 20 er der ikke meget ved og komme der.. Det et diskotek så man kommer ikke der for og snakke med andre mennesker... Kun danse og få blæst hovedet af meget skiftende musik... Hele tiden
Det her sted er vidst mere målrettet en aldersgruppe jeg ikke har været i i mange år, jeg vil gætte på gennemsnits alderen er omkring 18-19, er du den alder så er stedet her måske noget for dig.
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger The Australian Bar Odense.

Odense natklubber

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Brandts Passage 10 placering, hvordan kan jeg gå. The Australian Bar Odense adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner The Australian Bar Odense. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om The Australian Bar Odense med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Boogie Dance Cafe Boogie Dance Cafe 565 måler God musik, plads til alle og god stemning. Derudover er Tommy den bedste <3456
Blomsten & Bien Blomsten & Bien 830 måler
The Gym The Gym 830 måler
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik