facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for thansen

thansen
Adresse: Thomas Helsteds Vej 2A, 8660 Skanderborg, Danmark
Telefonnummer: 31 31 31 31
By: Skanderborg
Rute: Thomas Helsteds Vej
Gadenummer: 2A
Postnummer: 8660


Åbningstider

mandag: 08.00–19.00
tirsdag: 08.00–19.00
onsdag: 08.00–19.00
torsdag: 08.00–19.00
fredag: 08.00–19.00
lørdag: 09.00–17.00
søndag: 09.00–17.00

Nærliggende lignende virksomheder
Flügger Farver Flügger Farver 2 km God og nærværende betjening.nBestemt ikke sidste gang vi handler der.
Anmeldelser
Meget professionel medarbejder, selvom vi ikke kendte størrelsen på det tændrør vi skulle bruge fandt han ret hurtigt det rigtige.
Adgangsforhold er blevet bedre efter de er flyttet i de gamle jem og fix lokalet.nDesværre har de fjernet handicap parkeringsbåse ved indgangen - mere hjernedød beslutning skal man lede længe efter !!
Når man mangler noget, så er thansen et besøg vær, om det mobil holder til bilen eller andet
Flot flot butik. Butikken er fornyligt flyttet i nye og større lokaler. Nu fremstår butikken som flot og moderne.nnPersonalet er yderst kompetent og yder en professionel service.
Da vi kommer ind i butikken finder jeg en cykelhjelm og går op til kassen, hvor det viser sig at det ikke var den der var på tilbud. Ekspedienten fortæller at den anden hænger der nede, vi kan fortælle at det gør den desværre ikke, da vi går ned for at kigge igen bliver ekspedienten stående bag kassen. Da vi kommer tilbage til kassen får vi igen afvide at den hænger der nede, men han vil da gerne hente en ude bagved og de er fuldstændig identiske, da han kommer ud kan vi hurtigt konstaterer at de ikke er identiske, men ekspedienten holder på at de er helt ens. Vi ender med at holde dem op ved siden af hinanden og forklare forskellen på dem, hvortil ekspedienten begynder at forklare at grunden til at de ikke er på sin plads nok er fordi der er en kunde der har flyttet dem eller stjålet dem. Vi forklare at det virker lidt sjovt at det både er den i medium og large i samme model der er blevet stjålet, herefter stopper samtalen. Jeg køber hjelmen, men jeg kommer helt sikkert ikke i denne butik igen
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik