facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Thaiaway

Thaiaway
Adresse: Sankt Kjelds Plads 5 , 2100 København Ø
Telefonnummer: 39 20 48 20
By: København Ø
Rute: Sankt Kjelds Plads 5
Postnummer: 2100


Åbningstider

Mandag: 17:00-21:00
Tirsdag: 17:00-21:00
Onsdag: 17:00-21:00
Torsdag: 17:00-21:00
Fredag: 17:00-21:00
Lørdag: 17:00-21:00
Søndag: 17:00-21:00


relaterede søgninger: Thaiaway bestil, Thai take away København, Thai Take away Valby, Thai Take Away Vesterbro, Thai Airways, Thai Take away Hellerup, Thai mad ud af huset Odense, Thai Take Away Nørrebro
Nærliggende lignende virksomheder
Thai Curry Thai Curry 784 måler Spiste der idag Det var så dårlig mad uspisrligt bestilte kylling i sursødsovs puha K...
Thai Restaurant Silom Thai Restaurant Silom 795 måler Dejlig Thai mad og super dejlige tøser der ejer butikken. Jeg kender dem personligt o...
Duang Jai Thai restaurant Duang Jai Thai restaurant 834 måler Fin lille perle af en thai restaurant. Gode priser på menuer. Og billig drikkevarer. ...
WokAmok WokAmok 2 km Jeg har været flittig kunde i mange år, men med de små ‘børneportioner’ der der nu pr...
Mae Pen Mae Pen 2 km Jeg bestilte i dag en Cjungle karry, og aldrig har jeg fået så skuffende mad. Det var...
Kiin Kiin Kiin Kiin 2 km En rigtig dejlig oplevelse. Dejlig smagfuld og original Thai mad fra den fineste hyld...
Chin Chin Chin Chin 2 km Virkelig hyggeligt sted med lyn servering. Faldt over dette sted efter et besøg på po...
Ayuttaya Ayuttaya 3 km Meget venlig og nærværende betjening, vi sad rart ; maden var ikke noget at skrive ...
Thai Me Up Thai Me Up 3 km Maden smagte ikke af noget som helst & er desværre det dårligste thai mad jeg har...
Sala Thai Sala Thai 3 km God mad, priserne er fine når man tænker på mængden af det. De har månedens menu, tag...
Nakorn Thai Nakorn Thai 3 km Man kan sidde ude og inde på denne restaurant. Der er hurtig og behagelig servering, ...
Anmeldelser
stedet er ikke billigt men alligevel synes jeg at prisen passer ret godt i forhold til hvad man får
Elendig mad! Sidst bestilte jeg “månedens ret”, men for 108 kr fik jeg kun risnudler + 4 små kødklumper og ingen af de grøntsager, som skulle være med i retten! Det smagte af intet , selvom der med en chili var angivet at det skulle være “stærkt”. Det var anden gang, jeg blev snydt og dermed også sidste gang. jeg køber deres utroligt dårlige mad. Jeg vil stærkt fraråde ThaiAway!!
Tidligere var maden super god på Thaiaway Østerbro - men det er det bestemt ikke mere. Har 3 gange bestilt en mild ret, men har fået en ret, nr. 31, som var så stærk, så den slet ikke var til at spise. Så tænkte jeg i dag, at jeg ville have deres ret med brede nudler den plejede at være super god...Men det smagte som om, det ikke var friske nudler og hele retten var meget tør og smagsløs. Meget kedelig ret. For nogle år siden, synes jeg, at Thaiaway var det bedste take away - men det er det desværre ikke mere. Det er synd. Men nu er jeg færdig med at bestille mad derfra, da det virkelig er fordi standarden er faldet og ikke fordi jeg bare var uheldig.
Udemærket mad, dårlig service. Vi har været kunder i flere år, men har d.d. været der for sidste gang. De "glemmer" konsekvent tilbehøret i dette tilfælde cashewnødder og når vi har været heldige at lægge mærke til dette i butikken, bliver personalet irriteret. Maden kan variere meget fra gang til gang. Sidste gang i dag! Kan langt fra anbefales desværre, der findes bedre alternativer.
Super god service, personalet var rigtig gode til at spørge ind til, og hjælpe med hvad man ville have. Og maden man fik var rigtig lækker og smagfuld! Store madportioner, Prisen lå omkring 100 kr. Per ret. Her kommer vi igen!
Fremragende mad, lidt til den dyre side i forhold til hvad man får. Betjeningen er forfærdelig / ikke tilstedeværende når der er travlt. Jeg måtte vente ca. 10 minutter før der var en medarbejder som tog sig tid til at snakke med en kunde.
Der var nærmest ingen reje i de indbagte rejer og de to forskellige retter vi fik, smagte af ingenting, og slet ikke thai. Vi fik nogle forårsruller som var gode. Alt i alt en ikke særlig god og på ingen måde autentisk oplevelse.
Har fået mad der fra flere gange. Har altid været begejstret for kvaliteten af grøntsagerne og udvalget. Dog var aftnen d. 12 august en skuffelse. Maden var ikke ordentligt varm som den plejer. Kødet i nr. 23 var svært at tygge og senet, tæt på uspiseligt. Selvom jeg så noget pressede køkkenpersonale arbejde, skal det ikke gå ud over kvaliteten. Jeg har altid haft madoplevelser ud over det sædvanlige her.
Skandale! Den bestilte og betalte ordre var annulleret på grund af tidspres. Det er immervæk et noller system. Jeg kan desværre ikke sætte mine ben dér mere.
Virkelig god mad men jeg bestilte ikke stærkt mad, og jeg har fået en så stærk ret jeg ikke kan spise det!!!
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Thaiaway med offentlig transport


Skt. Kjelds Plads (Nygårdsvej) 50 måler
12
Skt. Kjelds Plads (Nygårdsvej) 110 måler
12
Lyngbyvej (Sejrøgade) 220 måler
12
Haraldsgade (Lyngbyvej) 260 måler
150S
15E
184
185
94N
Haraldsgade (Lyngbyvej) 270 måler
150S
15E
184
185
94N

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik