facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Thai Boxen

Adresse: Danmarksgade 52 , 9000 Aalborg
Telefonnummer: 22 94 27 28
By: Aalborg
Rute: Danmarksgade 52
Postnummer: 9000



relaterede søgninger: Thai Aalborg, Thai Take away Aalborg, China box Aalborg, Thai Cube tilbud, Suppe Aalborg, Grillmad Aalborg, Sushi Aalborg, Take Away Gug Aalborg
Anmeldelser
3 * for maden. Smager ikke af så meget. Men er absolut spiselig. 4 * ialt når man tager prisen og størrelsen på portionerne i betragtning.
Hold nu op ,jeg fik den første i sidste uge ...jamen hallo ....en lille koster 55kr og nej den er IKKE lille ,hade til to dage ...tør slet ikke tænke på hvor meget der er i en stor til 65 ...smagte simpelthen så godt ....total 5 meget store stjerne herfra absolut ikke sidste gang jeg får mad derfra
Sød betjening, men maden levede desværre ikke op til forventningerne, efter at have set de gode anmeldelser fra andre herinde.
Jeg spiste her i dag for første gang, men jeg glæder mig allerede til at komme forbi igen og smage en ny ret! Thai-Boxen er et genialt sted at spise hvis det skal være hurtigt og lækkert. Retterne er færdigtilberedte og skal bare puttes i bakker som kan tages med hjem eller spises på stedet, hvis altså en af de tre-fire eksisterende siddepladser er ledige... -Foruden at være lækker, så serveres Thai-Boxens mad i store mættende portioner til en virkelig god pris! Jeg giver Thai-Boxen fire stjerner for maden og seks stjerner for portionerne og prisen, så 4+6/2=5 fem store stjerner i alt fra mig!
Har lukket til 7 februar. Kunne være så fint lige at tilføje det her på google maps så man ikke går forgæves!
Virkelig god mad.ventetiden værd
Rigtigt dejligt lille thai box tale away sted, forklædt som en pølsevogn. Med et lille udvalg af 9 rettet på pågældende tidspunkt jeg spiste der med alle de bedste specialiteter fra Thailand, og så smager de til lige med godt! Sød ejer, der giver god betjening med et venligt smil, man får en god sjat mad for jeg pengene, af sådan et sted at være. Så kan kun anbefales. Især hvis man er sulten på farten.
Fantastisk autentisk mad. Lad dig ikke nare af det beskedne steds ydre. Maden er klart af den bedste thai take away jeg har fået!
5 stjerner for den juicy kylling, 5 stjerner for saucen og miniauberginerne, 5 stjerner for rorårsrullerne og 5 stjerner for at det er færdigtilberedt når du afhenter!Absolut 5 stjerner for priserne og 1000000000000 stjerner for energien hun serverer den med
God mad til fornuftige penge. Dog lige være obs hvis du har allergi. Jeg udvalgte noget, som indeholdte mit allergen som ikke fremgik af menukortet men fremgik i andre retter. Viste sig desværre kun at være en ret, som ikke indeholdte mit allergen. Lidt sprogproblemer med at forklare jeg ikke kan tåle retten. Så vær lige ekstra opmærksom, da det ellers er god mad.. En stor portion vil jeg betragte som mere end til to måltider.
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Thai Boxen.

Aalborg thai

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Danmarksgade 52 placering, hvordan kan jeg gå. Thai Boxen adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Thai Boxen. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Thai Boxen med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik