facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Texpert - Rekord Rens

Adresse: Greve Midtby Center 10H , 2670 Greve
Telefonnummer: 43 60 18 93
By: Greve
Rute: Greve Midtby Center 10H
Postnummer: 2670


Nærliggende lignende virksomheder
Center Rens Center Rens 3 km Absolut ikke tilfreds, da priserne er ret høje. Men der er relativt få renserier i om...
Anmeldelser
Indleverede en fin kjole og fik en las hjem. Hvide mærker fra, tror jeg, rensemiddel, sidder i hele kjolen, de har brugt en ALT for varm presse. Stoffet er nærmest brændt og rynket. Jeg vil ALDRIG anbefale dette renseri. PAS PÅ.
Jeg er meget rørt over den fine behandling jeg fik hos Texpert i Greve. De renser normalt ikke over weekenden men da jeg har haft et pludseligt dødsfald i familien valgte ejeren og hans kone at rense kjolen for mig efter lukketid så jeg kunne nå at få den til tiden. Jeg er meget taknemmelig for deres hjælp i denne situation og kjolen var helt som ny da jeg hentede den! Jeg kan højt anbefale texpert og mange tak for jeres store hjælp! Mvh. Nichlas
Elendigt Afleverede en topmadras til rens, da den kom retur var den krympet med 40%, ejeren sagde med det samme at de ikke havde lavet fejl og vil ikke erstatte min madras. hold jer langt væk fra dette sted.
Dårlige kundehandling
Jeg besøgte dette renseri for at få mit tøj og tapper renset, og jeg blev imponeret over kvaliteten af arbejdet. Personalet var meget venligt og hjælpsomt, og de fik mit tøj renset og klar til afhentning på den lovede tid. Jeg bemærkede også, at priserne var rimelige i forhold til den høje kvalitet af arbejdet. Jeg vil helt sikkert anbefale dette renseri til andre og vil bestemt vende tilbage i fremtiden.
Jeg anbefaler denne her vaskeri de har de venligste medarbejder og der er gode og hurtige service
Har altid været en glad kunde hos dem, og jeg vil stærk anbefale dem!! Super god arbejdsform med et fantastisk service. Medarbejderne er så venlige og prøver deres bedste til at finde de løsninger der passer til ens tøj.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik