facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Texas

Texas
Adresse: Store Torvegade 14 , 3700 Rønne
Telefonnummer: 56 91 10 09
By: Rønne
Rute: Store Torvegade 14
Postnummer: 3700


Åbningstider

Mandag: 11:00-21:00
Tirsdag: 11:00-21:00
Onsdag: 11:00-21:00
Torsdag: 11:00-21:00
Fredag: 11:00-22:00
Lørdag: 11:00-22:00
Søndag: 11:00-21:00

Anmeldelser
Rigtig hyggeligt sted med en god atmosfære og i rigtig amerikansk stil. Det bedste var deres ribeye, den sad lige i skabet Burgeren var også okay, men noget dyr når der ingen tilbehør er med. Spareribs xl portion er da glad for at jeg bestilte en xl portion of eller tør jeg da ikke tænke på hvor lidt jeg så fik tjek lige børnene menuen benene havde ikke fået nok og var lidt seje og kødet ville ikke slippe benene, lidt ærgerligt for de var ellers fint kødfyldte. Børne spareribs var det samme, lille portion men stadig stor iforhold til den anden Der er ingen tilbehør med til deres børnemenu det skal købes ved siden af hvilket virker mærkeligt, og så bliver en børnemenu noget dyr.. Serveringen var okay, dog var der ingen service efter vi havde fået vores mad.. Vildt ærgerligt for det er ellers et rigtig hyggeligt sted, men ikke et sted vi kommer igen desværre...
Ringe mad, uprofessionelt og ustruktureret personale. Vi har reserveret bord til 4. Men kan ikke flytte bord fra indgangen til midt i lokalet pga træk fra døren til trods for der er tomme pladser i den tid vi sidder der. Personalet mangler overblik og kommer med den ene dårlige undskyldning efter den anden. Bl.a at frituren ikke kan følge med, hvilket så er årsagen til vi ikke får hele bores ret samlet. + der samme gær sig gældende ved nabobordet. Pulled pork burger kold inden i. Indbagt pizza med håndskåret skinke ligner ikke håndskåret. Dugen er beskidt, drikkeglas hvide af glaspest, kniv fugtig af opvaskevand i samling. Det er faktisk svært at danne sig et overblik over hvad Texas egentlig er? Er det en pub med fodbold TV, steakhouse eller pizzaria? For intet lykkedes. Ca i den time vi var der blev 7-8 grupper afvist i døren pga travlhed og dårlige undskyldninger. Personalet bestod af 3 piger hvoraf den ene var mere opråbende end den anden. Det er tydeligt de ikke samarbejder. Deres sprog er ubehøvlet og højt over for kunden. Vi følte os slet ikke velkommen. Det var umuligt at reklamerer ved personalet, da det klassiske svar er "at 3 andre borde venter og kommer før dig" Husk tjek også Trustpilot.
Jeg elsker Burger og har prøvet rigtig mange rundt omkring, denne president burger var ikke lige mig, tør bøf, overvældende ostesmag og meget barbecue sovs var nogle af tingene jeg ikke brød mig om.... Men måske det falder lige i din smag. Og laaannng ventetid.
Hyggelig sted, og maden smagte rigtig godt. Servicen virkede desværre uerfarent og let forvirret selvom der ikke var travlt. Da man skulle betale blev der smidt 40 kr. Oven i prisen fordi man fik pomfritter til en børnemenu. Første gang jeg har været et sted hvor man køber en nuggets menu og så er det kun nuggets og drikkelsen man får i menuen. Men ak. Jeg ytrede min utilfredshed over det, og gik derfra mæt og betalte tilmed det ekstra skjulte gebyrer. Den sidste stjerne kunne de sagtens have fået for maden var der ikke noget at sætte en finger på.
Priserne er virkelig blevet skruet op. Pris og kvalitet hænger slet ikke sammen. Med fare for at fremstå sippet, forstår jeg simpelthen ikke, at det kvindelige serveringspersonale skal gå med meget korte shorts og deraf følgende meget bare ben. Come on, vi er i 2023!!
Virkelige dårlig service og vi havde en ligefrem konfliktsøgende tjener, der ikke ville anerkende at vi ikke fik den korrekte mad. Restauranten er altid underbemandet og service er ringe. Vi ventede en time på vores mad, som bestemt ikke levede op til prisen. Ville aldrig anbefale dette sted til nogen, men tag derimod på Dueodde diner & steakhouse som har en fantastisk service og god amerikansk mad.
Maden var super, men ventetiden ekstrem. Vi fik af vide vi ikke kunne få suppe, da der var udsolgt ca 5 minutter senere bliver der serveret supper til 3-4 gæster i restauranten. Oveni dette følte vi os på ingen måder velkomne i restauranten og blev ikke advaret om lang ventetid. Alt i alt en virkelig skuffende oplevelse, men maden var okay trods alt.
Vi skulle ind og spise til frokost i vores vinterferie. Vi er 5 2 voksne og 3 børn. Jeg må sige at børnepizzaerne er store til vores 5 årlige datter var det rigeligt med en børnepizza. Det er en vildt lækkert ost og brød de brugte til deres pizzaer! Super betjening og service! Børnespareribs dem kunne min datter ikke så godt li. Lækre pommefritter. En rigtig god oplevelse vi kommer igen
God mad. Stor portion. Venlig betjening. Snyd ikke dig selv for denne back in days oplevelse. Enkel US mad. Soundtracket forlod ikke 80’ 90’erne på noget tidspunkt.
Det er gennemført i stilen, virkelig fedt indrettet. Personalet kræsede om gæsterne. Maden er fantastisk og store portioner.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik