facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Texas Burger

Texas Burger
Adresse: Stationstorvet 27 , 2620 Albertslund
Telefonnummer: 43 62 15 44
By: Albertslund
Rute: Stationstorvet 27
Postnummer: 2620


Nærliggende lignende virksomheder
Ibo's Pizza & Grill Ibo's Pizza & Grill 646 måler
Titanic Pizza Titanic Pizza 1 km Det har været noget af det dårligste.. 1 stjerne fortjener de heller ikke! 1 dårlig...
Anmeldelser
Bestilte på just Eat og maden kom til aftalt tid. Smagen og råvarerne var overvejende lækre. Brødet var dog meget tørt og sagte som fra dagen før. Ved godt jeg bestilte nytårsdag hvor der sikkert er travlt og man må ty til hurtige løsninger fir at nå det hele. Brødet var dog hjemmelavet. Du kan selv bygge din burger op og du kan vælge kun burger eller med tilbehør, hvad jeg synes er lækkert
En af de bedste burgere jeg har fået. Konceptet er byg-selv. Der vælges bøf-type, indhold spejlæg, ost, bacon, chili etc. Der vælges en "indholdspakke", brød samt pommes frites-type. Alt var perfekt tilberedt. Jeg kommer helt sikkert tilbage. Der er også mulighed for TakeAway.
Smagte rigtigt godt men der var ikke helt styr på indholdet i vores burgere, på trods af at vi bestilte to forskellige endte vi op med to nogenlunde ens. Men skidt med det, smagen var til 6 stjerner.
Bliver aldrig skuffet når jeg kommer her. Rigtige gode burgere og deres curly fries er lækre sprøde. Hyggelig indretning. Kan 100% anbefales. Man bliver ihvertfald ikke skuffet!
Søde personale, god mad og god service.
Rigtig gode burgere, der helt sikkert er bedre og større end McDonald's og til næsten samme pris. God service.
Rigtig god Burger. Bestemt et besøg værd. Fedt koncept med at selv bestemmer bøf, tilbehør, burgerbolle, pomfritter og dip.
super lækre burger og dejligt man selv kan kombinere sin menu
Super lækre burgere til spot pris. Altid fantastisk service. Prøv en GreenBay
Beskidte og fedtedeborde ..... og prøv så at se på salt og peber glassene på bordene ....ad, ulækkert
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik