facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Terminalen Roskildevej

"Vores ambition hos Terminalen Roskildevej er intet mindre end at være landets bedste Toyota og Nissan forhandler målt på kundetilfredshed og resultater.Dette sikrer vi os ved, at have dygtige, engagerede og kompetente medarbejdere, der har fokus på kunden og den gode oplevelse.Det er vigtigt for os, at kunden føler sig tryg, når bilen overlades til os her på adressen i Taastrup, og at vi har derfor veluddannet værkstedspersonale, som løbende gennemgår relevante kurser, så de kan tilbyde den bedst mulige service.Værkstedsfaciliteterne på Roskildevej er nye og lever fuldt op til nutidens teknologi og importørenes skrappe krav."
Adresse: Roskildevej 323 , 2630 Taastrup
Telefonnummer: 70 30 00 68
By: Taastrup
Rute: Roskildevej 323
Postnummer: 2630



relaterede søgninger: Terminalen Taastrup Toyota, Terminalen Taastrup, Brugte biler Taastrup, Terminalen Brugte biler, Øtoftegårdsvej 2, Terminalen Odense, Hvem ejer Terminalen, Terminalen Birkerød
Nærliggende lignende virksomheder
Tåstrup Pava Center Tåstrup Pava Center 2 km Et fint sted. Kan varmt anbefale det. Fik min bil undervognsbehandlet, og den blev fæ...
Anmeldelser
Elendig service...meget selvoptagne medarbejdere og selvom jeg var den eneste kunde så var der i den ca. halve time ikke en eneste der spurgte om de kunne hjælpe, og jeg var klar til at købe en bil....de må tjene for mange penge!
Jeg skulle have kodet TPMS-ventilerne og kom uanmeldt. De klarede det i løbet at 10 minutter og bød på en kop kaffe i mellemtiden.
Rigtigt godt sted at komne med utroligt god og høflig hjælpsom service. Efter meget kort ventetid kom en mekaniker og ordnede det der skulle ordnes på bilen.
De er altid så super søde og hjælpsomme hos terminalen. Især jeg mener hun hedder Connie som sidder i skranken samt Michael.og hans kollega som jeg heller ikke kan huske navnet på ‍.
Det har ikke været en god oplevelse at handle. Der var mange ridser på bilen som vi ikke kun se ved købet. Vinterdæke som vi fik med bilen var slidte. Vi snakkede med sælgeren men det virkede som om han var ligeglad. En virkelig dårlig oplevelse. Sælgeren virkede uprofessionelt. Han havde ikke styr på service på bilen som han havde lovet os og havde heller ikke informeret os at vinterdæk var slidte. Vi aldrig handle hos toyota Roskilde igen.
Super venlig og imødekommende velkomst og service. Meget hyggelig stemning blandt værkstedsmedarbejderne.
Prøvede kun en bil, men undrede mig bagefter over, at de forsøgte at sælge en 1 år gammel brugt bil til mere end en en ny koster. Og selvom den kunne have haft mere udstyr er det stadig underligt, at de ikke oplyste om kampagne modellen.
Pæn bilforhandler med stort udvalg i både nye og brugte biler . Sælgeren var interesseret og ikke påtrængende.
Jeg kunne næsten ikke tænke mig at handle andre steder, betjeningen er formidabel
Meget flinke og ærlige, har fået en rigtig fin service også efter handlen. De små og også store ting der var med den brugte bil jeg købte er blevet lavet uden problemer. Kan varmt anbefales
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik