facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Terminalen Esbjerg

Terminalen Esbjerg
Adresse: Storstrømsvej 4, 6715 Esbjerg Kommune, Danmark
Telefonnummer: 76 14 06 00
By: Esbjerg
Rute: Storstrømsvej
Gadenummer: 4
Postnummer: 6715


Åbningstider

mandag: 09.00–17.00
tirsdag: 09.00–17.00
onsdag: 09.00–17.00
torsdag: 09.00–17.00
fredag: 09.00–17.00
lørdag: Lukket
søndag: 11.00–16.00

Nærliggende lignende virksomheder
Bayern AutoGroup Esbjerg A/S - Aut. BMW forhandler Bayern AutoGroup Esbjerg A/S - Aut. BMW forh... 9 måler Super oplevelse som endte i køb.nTænkte det var på tide at få ny bil og havde en z3er...
Anmeldelser
Terminalen Esbjerg har nu gentagne gange lavet fejl under karosserieftersyn af min bil. De noterer gentagne gange ikke den rust bilen har, så alle karosserieftersynene er fuldstændig spild af tid. De har desuden også glemt at lave et sundhedstjek af min bil samtidig med karosserieftersyn. Værkstedet forholder sig ikke til kritik og virker totalt ligeglad at de nu mange gange og lavet fejl og ønsker ikke at rette op på dem og finde en løsning. Jeg finder et andet værksted at servicere min bil i fremtiden - jeg kommer ikke igen.
Venligt personale i receptionen, og de prøver virkeligt at hjælpe når man er der og ringe i telefonen.nnDer bliver bare taget lidt overpris i forholds til nettet, der kan forekomme lidt problemer med kommunikation, kan dog være at vi har snakket forbi hinanden.nnVi har dog haft en god dialog til sidst der har taget hånd om mine spørgsmål og fundet en god løsning.
Det var rigtigt dejligt sted med biler og godt biler, derfor jeg har købt en ny til mig
Meget venlig sælger. Meget nemmere at forhandle med end ham vi snakkede med i Odense..... I Esbjerg følte vi det var en fair handel, hvor vi blev imødekommet. Vi glæder os til at afhente vores nye bil!
Flinkt personale, man føler sig altid velkommen. Kommer man med et problem med bilen, bliver man ikke spist af med en sludder. Men bliver taget alvorligt og det bliver lavet. Godt sted.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik