facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Telerepair

Telerepair
"Telerepair Hørsholm tilbyder al slags hjælp indenfor reparationer samt vejledning af smartphones, tablets, computere, hard- og software. Vi har ubetinget de bedste teknikere til at varetage alle typer reparationer, så din enhed altid er i helt trygge hænder. Vi har Danmarks bedste reparationspriser og medgiver altid den bedst tænkelige service hvorfor vi udelukkende har glade & tilfredse kunder – det afspejler sig i de mange positive anmeldelser vi har. Vi gør en dyd i at bruge markedets absolut bedste reservedele og tilbyder almindeligvis altid 24 måneders garanti på reparationer. Typisk kan vi på bare 20-60 minutter klare enhver iPhone- og iPad reparation men vi reparerer selvfølgelig også Samsung, Huawei, Sony, OnePlus, Nokia & HTC m.m."
Adresse: Hovedgaden 37A , 2970 Hørsholm
Telefonnummer: 70 60 55 90
By: Hørsholm
Rute: Hovedgaden 37A
Postnummer: 2970


Anmeldelser
Alle vores besøg har vi fået en god prof . service af Freddy , samt alle medarbejdere vi er blevet betjent af i Butikken i Hørsholm . MVH StigSønderberg .
Fin og hurtig hjælp men dyrere end de fleste...
Skulle ind for at få nyt panser glas. Det gik hurtigt og til en god pris de har også alle slags panser glas var ovre til 2 andre forhandler før her og ingen af dem havde det.
Jeg er udmærket tilfreds med den imødekommenhed, jeg blev mødt med. Efter en hurtig gennemgang af miin mobiltelefon fik jeg at vide, at der tilsyneladende ikke var noget i vejen med min den. Nu håber jeg så på, at vedkommende har ret. Han sagde nemlig, at han helst ville tale engelsk, hvilket ikke er mit speciale. Keep smiling, men tak for hjælpen. Jane Toft
Hurtig og dygtig reparatør. Og til meget rimelig pris. Kommer helt sikkert igen, hvis der skulle opstå problemer en anden gang. Tak for god behandling
Jeg havde en fantastisk oplevelse, og blevet taget rigtigt godt af hele vejen. Kan stærkt anbefales! Og jeg havde det privilige at få service af en af medarbejderne der hedder Christoffer, hab var meget forstående og besvarede alle mine bekymringer med det henblik at give mig den besste oplevelse. Bare der var flere af ham.
Hurtigt og effektivt. + ca. 25% i pris til sammenligning med autoriseret reparatør. Dog uden ventetid 6-10 dage frem og tilbage til Polen.
Min iphoneskærm var smadret efter jeg ved et uheld havde tabt den på et stengulv. Jeg gik ned i butikken, uden at have ringet eller noget, så sagde de at de kunne fikse den på 30 minutter. Imens sad jeg i deres venteafdeling og fik en kaffe! Det var virkelig lækker og hurtig betjening!! Meget tilfreds !
Lækker indretning af butik, søde ekspedienter og hurtig repration. Mere tilfreds kan man ikke blive. Forsæt det gode arbejde!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik