facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Te Amo

Te Amo
Adresse: Frederiksbergs Alle 50 , 1820 Frederiksberg
By: Frederiksberg
Rute: Frederiksbergs Alle 50
Postnummer: 1820


Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Dejlig café -vi kom tilfældigt forbi da vi skulle pusle og amme vores lille datter, og bestyreren, som var en ældre kvinde, var meget imødekomne og forstående for vores situation selvom hun ikke har et puslebord. Tak for kaffe, bolle med smør og venligheden.
Jeg er vild med ånden på stedet : Jeg har haft flere gode stunder når jeg bragte venner med derhen. En fin lille finesse, er, at te amo betyder "jeg elsker dig".
Hyggelig cafe, med god kaffe, hjemmebagte kager og boller.
Hyggeligt og autentisk.
Osse dejligt sted
Oversat af Google Hyggeligt sted, og damen, der arbejder i dag, var en af ​​de mest høflige personer, jeg er blevet betjent af i Danmark. Definitivt 5 *, og jeg vil vende tilbage med sikkerhed. Original tekst Cozy place, and the lady working today was one of most polite persons I have been served from in Denmark. Definately 5*, and I will return for sure.
Oversat af Google Dejlig afslappet atmosfære, gode solide måltider til meget rimelige priser. Jeg kan godt lide, at de tilbyder en specifik menu hver dag, ingen spild holdning. Original tekst Nice relaxed atmosphere, good hearty meals at very reasonable prices. I like the fact that they offer one specific menu each day, no waste attitude.
Oversat af Google Super hyggeligt, elskede gulerodskagen : Original tekst Super cozy, loved the carrot cake :
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Te Amo med offentlig transport


Frederiksberg Allé St. (Frederiksberg Allé) 40 måler
1A
7A
93N
Frederiksberg Allé St. (Metro) 80 måler
M3
Frederiksberg Allé St. (Platanvej) 80 måler
9A
Kingosgade (Frederiksberg Allé) 110 måler
71
7A
93N
Frederiksberg Allé St. (Frederiksberg Allé) 120 måler
71
7A
93N

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik