facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Tante Grøn

"I Tante Grøn har vi 38 års erfaring. Vi bevæger os mellem det klassiske og modebilledet. Vi lægger vægt på garner af høj kvalitet og nytænkning.Butikken har udviklet sig gennem mange år og vi har stadig fokus på masser af inspiration både til dem der elsker at hækle og strikke. Vi lægger vægt på den gode service og vejledning, samt at give hver kunde en god oplevelse.I butikken som ligger på Odense gågade overfor rådhuset, har vi en skøn blanding af garner, strikkekits, tasker, smykker og brugsting. Tante Grøn har også et stort udvalg fra andre garnfirmaer. Vi glæder os til at se dig."
Adresse: Vestergade 7 , 5000 Odense
Telefonnummer: 66 13 24 48
By: Odense
Rute: Vestergade 7
Postnummer: 5000



relaterede søgninger: Tante Grøn CPH, Tante Grøn Frederiksberg, Tante Grøn opskrifter, Garnbutik Odense, Sandnes Garn Odense, Tante Grøn gratis opskrifter, DROPS garn Odense, Tante Grøn hækleopskrifter
Anmeldelser
Virkelig underlig service. Og nærmest presser en til køb hvis man går for længe og kigger. De bliver ved med at komme til én. De spørger direkte om er der for at købe, hvis man kigger for længe. Kan klart ikke anbefale denne butik. Man føler sig ikke velkommen.
Super lækker garnforretning, med Fyns bedste service og rådgivning til dine projekter!
Fin butik med flinke ansatte ..fik hurtig hjælp
Så skøn butik, lækkert og overskueligt. Personale var fantastisk søde og hjælpsomme.
Sød og flink , men desværre en ekspedient for lidt , da en kunde havde slagtet sparegrise tog den lang tid før det var næste tur
Rigtig søde damer. Føles som om der ikke er nok til at expedere folk. De er somme tider lidt stressed. Bor I udlandet of desværre har de slet ikke tid eller interesse I at sende garn. har ringet et par gange og de siger ja de skal nok komme tilbage til mig men har ikke gjort det. Så der for kun 4 stjerner fra mig. Med hensyn til garn er det 5 stjerner, super lækkert garn. Vær klar til at bruge noget tid I butikken. Utrolig sød dame hjalp mig med at oversætte opskrift.
min mor og jeg er meget utilfreds .. min mor skulle købe en taske og pung til over 2200 kr i alt og de havde så ik den hun gerne ville have så de ville bestille den hjem og de sagde de ville sende sms når den var der, mens vi var der købte vi lige en masse garn.. det er 7 uger siden og vi intet hørt fra dem og da der var gået 6 uger ringede min mor ind og fik af vide at hende som stod for det ville ringe tilbage inden de lukkede, og der var 4 timer til de gjorde det og vi stadig intet først og det var i fredags .. jeg har så fundet et sted på nettet hvor de solgte de samme ting og bestilte dem en søndag og tirsdag modtog jeg dem. det var ikke en dansk hjemmeside. det kan godt være de ik kunne skaffe dem hjem alligevel men så ring dog lige og sig det.. :-
Dejligt garn og god betjening! Lidt i den dyre ende men meget høj kvalitet også i de råd jeg hørte andre kunder få
Odenses venligst garn butik. Altid fantastisk og kompetent betjening. Stort udvalg af både garn, bøger og boligtilbehør. Kompetent vejledning når du er gået i stå med dit projekt. Lækker binduesudstilling.
Super søde. Og god til at forklare og hjælpe. så man for står en opskrift, på en anden måde. Glæder mig til at komme igang med min trøje i perle strik. Når jeg engang kommer hjem i aften.
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Tante Grøn.

Odense ındretni̇ng af hjemmet

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Vestergade 7 placering, hvordan kan jeg gå. Tante Grøn adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Tante Grøn. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Tante Grøn med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik