facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for TangStyle

TangStyle
"TangStyle- Vi laver Frisk Sushi."
Adresse: Værkstedsgården 1 , 2620 Albertslund
Telefonnummer: 23 23 32 32
By: Albertslund
Rute: Værkstedsgården 1
Postnummer: 2620


Åbningstider

Mandag: 15:00-21:30
Tirsdag: 15:00-21:30
Onsdag: 15:00-21:30
Torsdag: 15:00-21:30
Fredag: 15:00-21:30
Lørdag: 15:00-21:30
Søndag: 15:00-21:30

Anmeldelser
Jeg har vitterligt aldrig i mit liv fået så dårlig sushi. Menuen er misvisende og svært at forstå hvilke typer sushi man bestiller. Der var dåsetun i en af rullerne. Maden var over en time forsinket. Fisken smagte ikke frisk og noget af risen var hård. Det var faktisk ulækkert.
Originalt thaimad lavet af thai'er. du kan få det lige så stærkt som du vil. Frisk Sushi... desværre spiser jeg det ikke selv, men alt sushi laver først når bestillingen kommer ind, så derfor kan der være lang leveringstid nogle gange - med det er 100% frisk lavet...
Det er det bedste sushi nogensiden jeg havde smagt. Ris smagte helt anderledes / indbag er også frisk / Der er mange forskellige sushi man kan vælge . Jeg vil igen bestille sushi hos Tangstyle.. YUMMI.. Tak for super lækkert sushi.. Prøv og jeg vil med varmt hjerte anbefalde det..
Der er altid noget galt når man for Takeaway, enten er retten for stærk, for svag, for sød, eller der er for lidt KØD.... IKKE denne gang - TangStyle er nu kommet på på et plan der tangerer de bedste originale ThaiFoods i Thailand, skøøøne eftersmage og de rigtige farver og dufte ikke mindst - det bliver bare bedre og bedre - hvad skal det dog ikke ende med - og iøvrigt er det altid en fornøjelse at høre Thai i køkkenet og høre dem muntre sig og have en lille fest ved disken, skønt - Tak for mad !
jeg har rejst en del i Thailand og har en kæmpe kærlighed for det thailandske køkken. jeg har ledt og spist mig igennem de sjællandske thai restauranter for at sende mine smagsløg tilbage igen, uden held desværre. indtil jeg fik mad fra Tang style. woaw. mine smagsløg blev forelsket igen og sendt direkte tilbage til da jeg sad i junglen og spiste rød karry med de lokale . aldrig har jeg fået bedre thaimad fra et dansk spisested. det er tydeligt at der er lagt kærlighed i det og smagen tyder på årelang erfaring og traditioner kan varmt anbefales! 5 stjerner ud af 5 mulige!
Jeg bestilte sushi at spise i går. Det er meget frustrerende, I går var risen meget hård. Ris i sushi var for lidt, ingen smag i Risen var for sur. Påfyldningen af ​​sushi presses, indtil indersiden er grødet. Tempura dej er delt fra hinanden. Tidligere havde jeg bestilt sushi fra TangStyle ,,,, det er lækkert og ser meget bedre ud !!Jeg ser personale Tjenesten er god, taler godt, smil hele tiden og få frisk og lækker mad,,,Jeg synes, det skal forbedres. Fordi det er frustrerende....
Ganske glimrende dansk thai mad, store portioner til fornuftige priser. Den 5 stjerne er til de to rigtig søde i baglokalet. Venlige og høflige.
Jeg har bestill mad og det er rigtigt god det smag rigtigt thai mad. Og jeg har også prøv spise Sushi det er også goddet har fået nyt ejere og der er masse af thai mad kan vælg det.
De har fået nye ejere, det er elendigt. Da vi bestilte i restauranten, var der en times ventetid. Da vi kom tilbage for at hente maden, måtte vi vente endnu en time. Vi kom hjem med 4 retter som vi ikke havde bestilt, og to af de retter vi havde bestilt fik vi ikke. Det smagte ikke godt. Vi kommer aldrig igen.
Det bedste Sushi jeg har fået indtil videre, til rimelige priser.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til TangStyle med offentlig transport


Herstedlund Skole (Roskildevej) 130 måler
123
Herstedlund Skole (Roskildevej) 140 måler
123
Hvidager (Herstedvestervej) 390 måler
141
Hvidager (Herstedvestervej) 400 måler
141
Albertslundvej (Roskildevej) 480 måler
123

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik