facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Tandlægerne Mediehuset

"Det er vigtigt for os ved Tandlægerne Mediehuset , at man som patient kan føle sig tryk, hele vejen igennem processen omkring den faglige vurdering af sit tandsæt."
Adresse: Niels Brocks Gade 8 , 8900 Randers C
Telefonnummer: 86 41 46 46
By: Randers C
Rute: Niels Brocks Gade 8
Postnummer: 8900



relaterede søgninger: Tandlæge Randers, Mediehuset Randers historie
Anmeldelser
Har i dag været ved tandplejer Pernille, og som en der har tandlæge skræk, så må jeg siger -WAUW- til Pernille. Hun er SINDSYGT forsigtig og hensynsfuld, og jeg gik fra hende, med et wow, hende skal jeg have resten af mine dage !. Jeg har aldrig før gået fra en tandlæge, og være 100% tryg ved at komme igen, men det er jeg denne gang, pga Pernille
Professionelle, dygtige og god service. Gode til at hjælpe med detaljer omkr betaling og kommunen.
Effektiv, frisk og venlig behandling af Morten Skals. Min forhenværende tandlæge ville bedøve mig, men her kom Morten med sin ærlige vurdering og sagde at bedøvelse måske ikke var nødvendigt. Det havde han fuldstændig ret i, og der sparede jeg 250 kr. Til gengæld tjener de mere på, at jeg nu ikke gider at skifte tandlæge. Stor parkeringsplads bagved med 1,5 timers fri parkering, fatter ikke hvordan det kan lykkes én at tilegne sig en bøde alligevel, det er nærmest talent. Første, eneste og sidste tandlæge jeg prøver her i Randers. Varm anbefaling.
Jeg vil bare lige give min anmeldelse, jeg har haft tandlæge ved Tandlæge Centeret, og jeg må virkelig indrømme det er nat og dag til forskel. Mediehusets tandlæger er så flinke, og der er fuld kommunikation både før, under og efter behandling/undersøgelse. Jeg har haft RIGTIG dårlige tænder længe, og skulle søge støtte til at få lavet mine tænder. Er glad for jeg ikke bare kastede håndklædet i ringen.
Meget kompentente tandlæger. Klinikken er flot og personalet er søde og imødekommende.
Fantastisk god og professionel behandling.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik