facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Svendborg Havn, Færge- og Sundfart

Svendborg Havn, Færge- og Sundfart
Adresse: Jessens Mole 6 , 5700 Svendborg
Telefonnummer: 62 23 30 80
By: Svendborg
Rute: Jessens Mole 6
Postnummer: 5700



relaterede søgninger: Svendborg færge til Ærø, Helge Svendborg, Svendborg Havn booking, Svendborg Havn priser, Ms helge historie, Svendborg sejlture, Færge Svendborg Tåsinge, Ølsmagning Helge
Anmeldelser
Fantastisk sted med alt indenfor rækkevidde. Virkelig flotte faciliteter og god service fra havnekontoret ved Bølgen. Svendborg havn er virkelig et must ved sejllads i det Sydfynske øhav, hvor man kan hygge over en drink ved Kammerateriet, ofte se delfinen Delle ved den sydlige kaj ved værftet og spise ved havnefronten på forskellige restauranter i forskellige prisklasser.
En stille og rolig havn med mulighed for færge til Ærø og andre ø'er i det sydfynske øhav. Flot og hyggelig med små spisesteder rundt om
Det er altid dejligt, at gå en tur omkring Svendborg havn. Der sker næsten altid ét eller andet spændende dér, og heldigvis er det stadig en havn, som ikke er blevet plastret til med boliger. Så absolut et eller flere besøg værd.
Det er helt sikkert et hyggeligt sted at bruge tid men i turistsæsonen er der alt for mange mennesker for mit vedkommende. Men det er en flot promenade
En fantastisk oplevelse at sejle rundt i Svendborg havn og sund. Der er nye oplevelser lige rundt om hjørnet. Dog er strømmen kraftig. Vi var inde i havnen og spise og der er masser af liv.
Dejlig havn super tæt på byen og alting delfinen i havnen er prikken over i'et.
God Havn meget hyggelig.
Hyggelig havnefront der endnu ikke er blevet helt invaderet af boliger, men stadig er præget af at Svendborg er en gammel og stolt søfart by. Mange hyggelige caféer og spisesteder blandet med kultur og butikker. I sommerperioden er der mulighed for en sejltur på Svendborg Sund med færgen M/S Helge.
Det er en industri havn. Mulighed for at spise. Der er også en fiskeforretning med rigtigt godt udvalg samt sødt personale.
Stor havn med fine faciliteter pæne baderum og toiletter. Skraldespandene trængte til at blive tømt den lørdag vi var der. Stanken var ulidelig i 30 graders varme.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik