facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Svend's Ure

"Siden virksomhedens start i 1953 har Svend's ure i Roskilde leveret høj kvalitet service og professionel rådgivning til kunder om ur.Vi har stor erfaring inden for alle typer ure, og vi forhandler kun kvalitets-produkter til en bred vifte af kunder. Fra schweiziske mærker som Oris, Bulova, Swiss Military Hanowa eller høj kvalitet danske mærker som Ole Mathiesen og Bering til ur mærker som Festina, Jaguar m.m.Hos Svend's ure værdsætter vi også de fremtidige kundegenerationer. Det er derfor, vi har et bredt og smukt udvalg af børneure uden at glemme kvaliteten.Vi udfører reparationer af nye såvel som antikke og vintage ure samt stueure på vores værksted, mens mindre reparationer foretages i butikken på kort tid."
Adresse: Skomagergade 10 , 4000 Roskilde
Telefonnummer: 46 35 22 60
By: Roskilde
Rute: Skomagergade 10
Postnummer: 4000


Anmeldelser
Fremragende service! har været der oppe af flere omgange med mine ure, og der har været god service alle gange. De er både effektive og har en vis ekspertise med tips og tricks hver gang jeg har været der. De kan klart anbefales
Forfærdeligt sted, ødelage mit ur da det skulle have nyt batteri. Ringe service og høje priser. Der er andre og bedre ur forhandlere i byen.
Min mand Erik B. Andreasen oplevelser Helt igennem dårlig oplevelse både hvad angår service og prismæssigt. Indleverede mit ur til rep, efter gentagne rykker over ca 2 måneder fik jeg endelig kontakt igennem/besked at det ville koste kr 3.300,00 at lave en reperation. Jeg takkede nej, og gik til en anden urmager i Roskilde, der klarede en reperation på ca 14 dage og prisen var Kr. 300,00. Kr. 3.000,00 lavere end hos Svends ure. jeg kommer aldrig i den butik mere Og vil absolut ikke anbefale andre at handle der, føler ærlig talt at de prøvede at snyde mig, eller de vidste ikke hvad de havde med at gøre.
Katastrofal "service". Uforskammet urmager Søs, inkompetent håndværk, ude af stand til at indstille mit ur radiostyret til tid og dato, hvilket Anders i Urværkstedet Skt. Olsgade 22, klarede på et øjeblik. Svend´s Ure ringede aldrig tilbage som lovet og tog aldrig telefonen trods 10 opkald. Jeg sætter aldrig mine ben i forretningen igen og fraråder andre at gøre det. Burde ikke ha´ en eneste stjerne, men mindre en 1 lader sig ikke gøre.
Har indeleveret et ur 2 gange til rep. begge gange var en dårlig oplevelse det første ur blev dobbelt så dyret at få repareret en hvad der var givet af pris mundtligt da det blev indeleveret. Anden gang blev mit Breitling ur til 20000 tryk prøvet af Svends ure og meldt ok første gang jeg tog det på i vandet 3 dage det var trykprøvet tog uret vand ind jeg henvende mig til Svends ure med problemet de havde til undersøgelse i 6 måneder hvor efter jeg fik den forklaring at jeg havde haft åbnet uret selv og sat et for lille batteri i uret sjovt nok havde jeg fået skiftet batteriet hos Svends ure samtidig med trykproøvning, så hvorfor skulle jeg skifte batteriet igen 5 dage efter. Så Svends ure har været et dyrt bekendskab.
Helt igennem fremragende service. Skulle have nogle småting, samt en rens af urværk. Den klarede deres Ansatte Mads, uden problemer, og til en fornuftig pris! Kan klart anbefales!
Bondefangeri. Kom med et ur, der skulle have nye batterier. Fik at vide at det tog 20 minutter og at det kostede 150,- Da jeg kom tilbage og batterierne var skiftet kostede det lige pludselig 600,- Hold dig langt væk!!
Dårlig service. Og til nedenstående Mads Norlind; du kan jo ikke give 5 stjerner når du arbejder der. Du kan ju umuligt være neutral i den bedømning.
Pisse dyr. Batteri udskiftning på et technomarine ur 840 kr. Hun sagde at uret skulle renses indeni det er max 5 år det ville koste 3000...
Ved ikke super meget om deres håndværk eller kundeservice men fik da en ny rem.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Svend's Ure med offentlig transport


Stændertorvet (Palæstræde) 140 måler
201A
204
209
358
600S
Stændertorvet 150 måler
201A
204
209
Schmeltz Plads 170 måler
202A
205
206
Kornerups Vænge (Bredgade) 180 måler
202A
205
206
Absalons Skole (Støden) 270 måler
202A
205
206

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Svend's Ure.

Roskilde urbutikker

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Skomagergade 10 roskilde smykker placering, hvordan kan jeg gå. Svend's Ure adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Svend's Ure. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Svend's Ure med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik