facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Svanemøllehallen

Svanemøllehallen
"I svanemøllehallen er der rig mulighed for at dyrke mange forskellige former for idræt. Fra ketchersport og boldspil til dans."
Adresse: Østerbrogade 240 , 2100 København Ø
Telefonnummer: 82 56 33 00
By: København Ø
Rute: Østerbrogade 240
Postnummer: 2100


Åbningstider

Mandag: 06:00-23:00
Tirsdag: 06:00-23:00
Onsdag: 06:00-23:00
Torsdag: 06:00-23:00
Fredag: 06:00-21:00
Lørdag: 08:00-20:00
Søndag: 09:00-22:00


relaterede søgninger: Svanemøllehallen booking, Svanemøllehallen parkering, Svanemøllehallen café, Svanemøllehallen padel, Tennis Svanemøllehallen, Østerbrogade 240, Lej idrætshal København, Nørrebrohallen
Anmeldelser
Parkeringspladsen er lidt kedelig, men når man træder ind ad den udmyge indgang, åbenbarer der sig et slaraffenland af aktiviteter for enhver motionselsker - fra tung styrketræning til ketsjerspil i enhver art. Pausen er derudover en fornøjelse at holde i den hyggelige cafe
Den er meget mere interessant efter at Cafe er åben igen tak
Her er alt i sport undtagen svømning. Savner fritter, toast og forårsruller i caféen, som der altid var i alle sportshaller i "gamle" dage.
Fin hal med udlejning af baner til alt muligt. Spiller selv mest badminton, hvor banerne er ganske ok med fornuftigt lys og gulv.
En slidt hal desværre er der ikke nogen der holder øje med den vandalisme der er trist men sandt
Fint sted, hvor der virkeligt er meget plads til træning. Det er meget dynamisk hvad der kan være med Badminton, Tennis, Basket, fodbold etc. Der er 4 squashbaner, samt 2 holdsale. Der er flere omklædningsrus, hvor det ene af dem er med sauna. De har lige fået istandsat deres kiosk så man kan få en sodavand eller øl efter man har været inde til træning.
Fine faciliteter jeg spillede badminton, men omklædningsrummene kunne godt bruge et shine
Desværre lidt for meget lys til badminton
Dårlig rengøring af gulve/baner.
Svanemøllehallen har beton gulv, hvilket betyder at den er utrolig hård at træne i. Min familie og jeg måtte desværre opgive at spille badminton dernede hver uge, fordi vi fik skader og kroppen gjorde for ondt. Selv efter en pause fra hallen, måtte vi opgive efter 20 minutter, da det gjorde for ondt i knæ og ryg. Vi er en blandet flok på 24-55 år. Jeg vil på det kraftigste anbefale at hallen bliver renoveret, så dette kan undgås. Kan ikke lade være med at tænke på alle de unge som spiller badminton, håndbold og meget mere dernede og at gulvet simplethen ikke er godt nok til det.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Svanemøllehallen med offentlig transport


Svanemøllen St. 60 måler
12
Svanemøllen St., Sløjfen (Svanemøllen St.) 100 måler
12
Nygårdsvej (Østerbrogade) 120 måler
1A
23
Østerbrogade (Kildevældsgade) 130 måler
12
Svanemøllen St. (Østerbrogade) 140 måler
1A
23

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Svanemøllehallen.

København amatørsportshold

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Østerbrogade 240 placering, hvordan kan jeg gå. Svanemøllehallen adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Svanemøllehallen. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Svanemøllehallen med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
IK99 IK99 1 km
Plug N Play Plug N Play 11 km Super sted!! Min dreng er kommet langvejs fra flere gange for at benytte det!! Så sør...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik