facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Svømmestadion Danmark

Adresse: Gl. Vardevej 60 , 6700 Esbjerg N
Telefonnummer: 75 45 94 99
By: Esbjerg N
Rute: Gl. Vardevej 60
Postnummer: 6700


Anmeldelser
God svømmehal - jeg nyder at komme der, og kommer der ofte MEN - jeg synes det er for ringe at man ikke, når der kommer større grupper, sender en livredder ind og agere badegæster. Der er sindsygt mange, særligt unge mennesker, der ikke vasker sig. - og personalet fremstår enten konfiktsky eller regide. Sidst og ikke mindst er der dårlig oplysning om når en facilitet er ude af drift, eller når der er svømmestævne. Det er irriterende hvis man, betaler over 300 kr for abonement, for at komme i hallen med et bestemt formål. Hygiejnen er også set bedre andre steder.
Har kommet her siden jeg var barn, og altid ligegodt. Dog synes jeg pris på voksen er ved at være deroppe af, at man næsten lige så godt kan køre lidt længere, og prøve et nyt badeland. Maden i cafeen er ikke super, men bedre end ingenting.
fin svømmehal med lidt for alle aldre. dog vil jeg sige at man i svømmestadion Danmark ofte oplever at livredderne ikke har øjnene på vandet og gæsterne heri, men istedet bl.a. står to og to sammen og knævre istedet, eller laver andet de mener er vigtigere? hmm.
Er rigtig glad for at komme der. Der er mange muligheder for alle aldersgrupper. Dog er romersk bad sjældent et afslappende sted at være. Mange børn bruger det som legebasin i stedet for varmtvand bassinet som er til det formål.
Selve svømmehallen er hygge nok, men medarbejderne????? Skulle ud, men kunne ikke finde kvitteringen, og medarbejderne gloede på mig, og gik deres vej. Do better man
Mødte min nye sviger far for første gang i omklædningsrummet, det var lidt akavet ^^' . Ud over det så var den en god oplevelse :
Fantastisk svømmehal med lidt for alle aldre. Jeg er oprindeligt københavner , så det smerter mig at sige, men bortset fra deciderede badeland og forlystelsesparker , så er det her uden tvivl klart den bedste svømmehal jeg endnu har besøgt i kongeriget
Jeg var i Svømmestadion Danmark i Esbjerg d. 2/8-22 Selve svømmehallen og bassinerne er Ok. Men omklædningsrummet var meget beskidt, og direkte ulækkert. Jeg havde følelsen af, at det var nødvendigt, at jeg måtte i bad igen, da jeg kom hjem.
Skønt sted hvor der er forskellige bassiner og rig mulighed for at lege med sine børn
Jeg er rigtig glad for at svømme i Svømmestadion Danmark. MEN jeg synes det er ærgerligt at svømmere der betaler månedskort ikke prioriteres lidt højere i f.eks skoleferien. Jeg synes godt man kunne sige at det bassin med baner ikke bruges til leg med kano, pattelboard osv. Kunne man ikke sige at det midterste bassin og bassinet ved udspring er til leg + alle de andre indrettede legesteder og holde banerne fri?
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik