facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for SushiMania

Adresse: Merkurvej 55 , 8960 Randers
Telefonnummer: 74 75 10 10
By: Randers
Rute: Merkurvej 55
Postnummer: 8960



relaterede søgninger: SushiMania Esbjerg, Sushimania Odder, SushiMania Silkeborg, SushiMania Aalborg, Sushimania Skive, SushiMania Aarhus, SushiMania åbningstider, SushiMania Skanderborg
Nærliggende lignende virksomheder
SushiSushi SushiSushi 4 km
Anmeldelser
Jeg har efterhånden prøvet rigtig mange af sushimanias sushiart nu restauranter og jeg er virkelig blevet overrasket over forskellen i kvalitet. Selvom det er de samme stykker sushi der laves, så er sushien fra butikken i Randers Storcenter konsekvent af dårligere kvalitet end andre steder. Vildt hvor stor forskel der kan være fra butikken i Viborg, som jeg har prøvet mange gange, og så til denne. Alle sushimanias restauranter i Aalborg laver også fremragende sushi i forhold til denne. Det er som om at sushien har stået ude meget længe og ser derfor ikke appetitlig ud og smager heller ikke godt. En skam når det jo er en dyrere spise. Derudover synes jeg også at personalet er meget uhøflige og meget lidt smilende. Øv… Så jeg vil anbefale læsere til at prøve restauranten i Viborg i stedet. Den er fantastisk!
En virkelig ærgelig oplevelse! Ekspedienten vælger at mase 16 stykker sushi ned i deres mindste plastikbakke, så det til sidst ligner en pålægskagemand. Ud over den meget smattede anretning var risene overkogte og der var sand i de forårsløg sushi’en var pyntet med.
Hent ALDRIG too good to go her! Hentede en too good to go boks til 100,- hvor den var sat til 200,- i værdi med 14 stk sushi i latterligt!
Dårligste sushi jeg har fået. Smagte som om den havde lagt en dag for meget. Men de kunne da ædes, så derfor 2 stjerner.' Prisen er også for dyr.
Det smagte kraftedeme af helvedes til
Desværre den dårligste sushi jeg har fået. Risene var smagsløse, og mindede i konsistens mest om kold risengrød, virkelig ikke særligt lækkert.... Jeg køber ikke derfra igen.
Har før spist herfra, hvor det var godt. Men idag var det kedeligt, smagløst og som om det havde ligget hele dagen. Jeg plejer at få fra den i Risskov i Århus, og den smager meget meget bedre! Den er virkelig god! Troede ikke der var så stor forskel.
Dårligste sushi jeg nogensinde har fået. Ingen smag og rinsene mindre mest af alt om risengrød. Sidste gang vi handler der.
Ingen køvejledning. Medførte nogle blev serviceret før mig, selvom jeg var der først. Hurtig betjening, da det blev min tur. Kylling i makiruller?? Sushi er som udgangspunkt fisk. Syntes godt de kunne informere, hvis der er kylling i. De andre sushi med fisk var udmærket.
Dårligste sushi jeg nogensinde har fået. Laksen var ikke frisk og risen var helt klistret som grød. - Køber ALDRIG derfra igen
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik