facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Surffarm

Surffarm
Adresse: Søndervig Landevej 3 , 6950 Ringkøbing
Telefonnummer: 51 71 31 14
By: Ringkøbing
Rute: Søndervig Landevej 3
Postnummer: 6950


Åbningstider

Mandag: 09:00-17:00
Tirsdag: 09:00-17:00
Onsdag: 09:00-17:00
Torsdag: 09:00-17:00
Fredag: 09:00-17:00
Søndag: 09:00-17:00

Anmeldelser
En helt fantastisk god tur på SUP med skønne engelsk-talende guides, som havde god tid og godt humør. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
Som absolut drage-nybegyndere følte vi os meget godt passet på surffarmen. Holdet er totalt venligt, kompetent og meget motiveret. Undervisningen var skemalagt fleksibelt og altid efter de bedst egnede vindforhold, så vi kunne få mest muligt ud af timerne. Dejligt badeområde med masser af plads. Absolut anbefaling, vi kommer gerne tilbage. Mange tak til Anna, Jens og Ben.
Vi tog et kitekursus på surffarmen og er meget tilfredse! Surfingområdet er fantastisk til læring, fordi du kan stå og have meget plads. Frem for alt var holdet fantastisk og introducerede sikkert alle til kiting i deres eget tempo, så man til sidst allerede kunne ride de første meter. Tusind tak til Ben, Jens & Anna!
Jeg kunne spontant booke et kitesurfing begynderkursus. Kommunikation foregår i første omgang via hjemmesiden og derefter via WhatsApp for at aftale starttider og mødesteder med kort varsel. Jeg er rigtig glad for kurset. Jeg startede stort set fra bunden og kunne ride de første meter til sidst. Udstyret blev tilpasset før start og blev hos deltagerne indtil slutningen af ​​kurset. Så du havde dit udstyr hele tiden og behøvede ikke at prøve det hver gang. Selve enhederne var altid baseret på den foregående session. Det startede med en teknisk briefing på land, som giver mening at forstå, hvordan dragen reagerer i hvilken situation. Så blev de første forsøg på at affyre dragen lavet i vandet. Ud fra dette blev der tilføjet et element fra session til session. Grundlæggende beherskelse - styring af dragen - lade den trække gennem vandet uden bræt - startøvelser uden bræt - start øvelser med bræt - fritur afhængig af niveau Vi havde altid 1 lærer for hver 2 elever, hvilket svarer til individuel støtte. Drageholdet reagerede altid på det respektive niveau, gav gode instruktioner og tips. Jeg følte aldrig, at jeg blev overvældet. Begge lærere forklarede tips og tricks på en rolig måde. Selvom tingene ikke gik, som du ønskede, tog teamet presset fra dig, gav dig ny motivation og forklarede roligt, hvordan du skulle tackle det. I den sidste session klarede jeg faktisk de første 100 meter på brættet, hvilket gør mig rigtig glad personligt. Jeg kan absolut anbefale holdet på surffarmen! Tusind tak til ejer Ben og drageinstruktører Anna og Jens. Jeg fik på fornemmelsen, at du ikke bare lavede et arbejde, men at du gerne ville give din passion for kiting videre til os. Du er helt sikkert lykkedes. Det var vildt sjovt!!!!
Surffarmen kan varmt anbefales!! Ben og teamet er super flinke, super kompetente og kan med en bred vifte af materialer også tilpasse sig perfekt til ældre kitesurfing begyndere > 50 med tilhørende frygt :-. Fjorden med knæ- til taljehøjt vand er også ideel til dette. Mit kursus var i august 2023. Mange tak! Alt det bedste Ben og team!
Surffarmen er virkelig fantastisk. Kommunikationen på forhånd var meget afslappet og ukompliceret. Det samme skete på stedet. Ben er en fantastisk lærer, som tog sig meget tid og lærte os kiting på en afslappet og konstruktiv måde. Jeg kan på det varmeste anbefale surffarmen og vil vende tilbage til enhver tid. Tak skal du have:
Becky er en fantastisk lærer. Inden for 2 timer var vi i stand til at lave Wing-Surfing begynderniveau . Det var så sjovt. Tak igen !!!
Jeg kan varmt anbefale surffarmen til alle, der vil lære kiting i fred og ro og i et rummeligt område. Jeg følte, at jeg var i meget gode hænder hos alle lærerne og lærte utroligt meget. Tak for dit arbejde, vi ses snart!
Vi er super glade for kitekurset på surffarmen. Takket være Bens målrettede og rolige forklaringer begyndte ting, der altid var gået galt før, pludselig at virke. De 2 timer var bestemt det værd. Kommunikationen på forhånd og lån af materiale var også absolut ukompliceret. Tak @Ben for de værdifulde tips!
Surffarmen er fantastisk På vej til Danmark kunne jeg nemt aftale en aftale med Ben via WhatsApp. Som nybegynder kunne jeg kite selvstændigt efter 3 dage takket være SUPER læreren Jens. Jeg kan kun anbefale surffarmen og kommer helt sikkert tilbage Tusind tak Peter
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Surffarm.

Ri̇ngkøbi̇ng surfi̇ng

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Søndervig Landevej 3 placering, hvordan kan jeg gå. Surffarm adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Surffarm. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Surffarm med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik