facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Superloppen

Adresse: Over Bølgen 33 A , 2670 Greve
Telefonnummer: 30 35 87 57
By: Greve
Rute: Over Bølgen 33 A
Postnummer: 2670



relaterede søgninger: Superloppen Køge, Kirppu
Anmeldelser
Elsker at gå og kigge herinde. Man kan finde så mange fine ting, både garn, tøj, babyting, planter m.m. der er mange billige ting og stor bygning til det. Gode parkeringspladser udenfor, gratis!
De er flinke til hvis man har lejet en stand at sende en sms efter endt leje periode hvis de har fundet noget som man er ejer af, lige indtil det er noget af værdi.så tager de det selv. Så velkommen til den nye loppebutik i Køge.
Fandt ikke det jeg søgte. Men fedt sted at ose i nye og gamle ting og kom hjem med nogle ting jeg kom i tanke om jeg mangler
Alt i top, venligt personale tydelig butik. Gode adgangsforhold for kørestolsbruger
I går var jeg på besøg i superloppen i Køge købte et par ting jeg blev glad for og igen i dag har jeg været der og købte nogle ting. Hvis ingen rigtig kender det sted så skulle i tage og besøg det sted der er så mange gode ting til billige penge. Personalet er søde at snakke med og de kan også lave sjov. Superloppen ligger i den hvide by i Køge. Jeg spurgte en af personalet om man kan sælge nogle sine ting man ikke brugere mere der sagde han at man kan lege en reol for 200 kr om ugen og det er jo billigt nok, der er mange som sælger sine ting der. Der er nye ting som brugte ting som er pæne. Det er ikke sidste gang jeg kommer der :
Tjen penge på alt det, du ikke bruger mere - næsten uden at røre en finger! Det er dælme smart! Sms hver aften med info om salg/fortjeneste. Super god service - jeg er fan!
Et perfekt marked med private ting og okay priser
Det var virkelig en oplevelse af de bizare . Bedst som jeg gik rundt derinde, ser jeg en ældre " dame ", eller nærmere en tyveknægt, putte en vare ned i en medbragt taske !!!. Jeg går så op til kassen og fortæller at jeg har set en kunde der stjal. Pigen ved kassen glor på mig og siger, vi har travlt, så gå lige ned i køen, så snakker vi om det når det er din tur !??? . Jeg tror at hun ikke hørte hvad jeg sagde og gentog, men jeg fik nøjagtigt samme besked.... Helt ærligt, det er sgu for meget, og jeg sagde til hende at hun bare skulle glemme det. Absolut et ultra dårligt sted at have en stand, for folk kan åbenbart bare tage hvad de vil have, UDEN konsekvenser
Ideerne er god, og er man god til spotte ting, er den vel god nok, dog synes jeg den er blevet mere rodet, mange mange ting vil folk ha alt for meget for, og jeg synes den efterhånden har en tendens til at ha en lidt gammelmands lugt. Men er man heldig kan man noget godt.
Sikkert fin nok hvis man er på jagt efter tøj. Der var maaaaange stande med tøj.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik