facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for SuperBrugsen

SuperBrugsen
Adresse: Adelgade 70, 8660 Skanderborg, Danmark
Telefonnummer: 87 93 46 00
By: Skanderborg
Rute: Adelgade
Gadenummer: 70
Postnummer: 8660


Åbningstider

mandag: 08.00–20.00
tirsdag: 08.00–20.00
onsdag: 08.00–20.00
torsdag: 08.00–20.00
fredag: 08.00–20.00
lørdag: 08.00–19.00
søndag: 08.00–19.00

Nærliggende lignende virksomheder
føtex føtex 96 måler Længe siden at jeg sidst har været her, så jeg ved ikke, om jeg var heldig eller om F...
Rema 1000 Rema 1000 1 km Super fin butik og gode tilbud så et besøg værd
Lidl Lidl 1 km Lidl har mange gode tilbud har du Apple så kan du spare lidt penge, nok ikke de store...
Meny Meny 2 km Bruger ellers gerne Meny Skanderborg til diverse indkøb. Nu har jeg så for anden gang...
Anmeldelser
God handleoplevelse som altid.nIsær kassebetjeningen, i går aftes var det en ung medarbejder som sad ved kassen. Der var smil og god energi, både min veninde og jeg forlod butikken med et smil på ansigtet. Bemærkede at flere i køen smilte med…. Super oplevelse, tak.nSkal lige tilføje at den voksne dame som sidder ved kassen i dagstimerne, er det sødeste og venligste menneske.nDerfor handler jeg i SuperBrugsen i Skanderborg
Dejligt personale altid rare og hjælpsomme
Meget dårligt. Jeg bestilte en fødselsdagskage til min datter for 3 dage siden, og i dag ringede de til mig og fortalte mig, at de ikke har det, jeg bestilte, og nu ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre, og i morgen er det min datters fødselsdag.
Auf der Durchreise kurz etwas eingekauft - zack knapp 120 € Strafe, weil Parkscheibe nicht sichtbar. Reine Abzocke, denn der Parkwächter hat genüsslich aus 7 m Entfernung zugeschaut, nichts gesagt und das Ticket hingehängt, als wir das Fahrzeug verlassen haben. So hast man Leute drei Stunden nach Grenzübertritt willkommen. Pfui!nnPå vejen igennem handlede vi lidt ind - og så fik vi en bøde på næsten 120 €, fordi p-skiven ikke var synlig. Ren svindel, for parkeringsvagten kiggede fornøjet på fra 7 meters afstand, sagde ingenting og hængte bøden op, da vi forlod bilen. Det er sådan, man byder folk velkommen tre timer efter, at de har krydset grænsen. Ugh!
Dejligt med en butik hvor alt lyset er tændt, elsker tilbud på dato vare som får mig til at besøge butikken flere gange om ugen. Nem parkering og skønt med indgang mod gaden igen. Man skal dog holde øje med prisen på kasseapperatet man skal meget ofte gøre kasse damen opmærksom på fejl i priserne og de bliver ikke rettet. I flere uger har jeg måtte gøre opmærksom på den samme fejl uden at man gider rette den i systemet.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik