facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Super Dæk Service

Super Dæk Service
Adresse: Fabriksparken 43, 2600 Glostrup, Danmark
Telefonnummer: 76 15 34 20
By: Glostrup
Rute: Fabriksparken
Gadenummer: 43
Postnummer: 2600


Åbningstider

mandag: 07.30–16.30
tirsdag: 07.30–16.30
onsdag: 07.30–16.30
torsdag: 07.30–16.30
fredag: 07.30–16.00
lørdag: Lukket
søndag: Lukket

Anmeldelser
Jeg fik foretaget en aircondition-service hos SDS i Glostrup, og jeg er meget tilfreds med forløbet. Servicen blev udført med høj professionalisme og til den absolut højeste standard. Jeg vil gerne fremhæve Anton, mekanikeren, som var en fremragende ambassadør for SDS.
Jeg er simpelthen rystet. Sidder 30 minutter i kø på telefonen uden at rykke et eneste nr.ni ren frustration kører jeg derud mens jeg sidder i kø og efter næsten en time på telefonen lander jeg og bliver modtaget af en næsvis medarbejder der mener de har så travlt at de ikke kan tage telefoner mens han sidder og piller næse. Men der kun ham og han tager i hvert fald ikke telefonen.nnDa jeg spørger hvad de egentlig bilder sig ind at åbne en telefon og så bare spilde folks tid så rynker han på panden og ignorer mit spørgsmål og så “nå, men nu er du her jo så hvad kan jeg hjælpe med?”.nnJeg er desværre tvangsbundet til bruge denne biks Kvag mit arbejde men jeg håber at alle andre vil tænke sig kraftigt over om de vil spilde deres dyrebare rid på mennesker der kunne være mere ligeglade med andre.
Super kompetente medarbejdere.nAltid klare med et godt råd.
Du kan næsten sætte uret efter hvordan de kører. Receptionen er hjælpsomme, og du kan næsten lige nå at kaste 2 kopper kaffe i nakken før de har skiftet dine dæk. Kan næsten kun gøres bedre hvis de også lige støvsugede bilen.
Det er super at de kan skifte to dæk på 1,5 time og IKKKKE sætte resave dæk på plads. Det har vi ikke tid til ?nVi må finde en anden dag siger han, taaaaaknDet tog mig 11min selv og sæt den på pladsnnSuper service
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik