facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Super Dæk Service

Super Dæk Service
Adresse: Stiftsvej 23, 7120 Vejle, Danmark
Telefonnummer: 76 15 35 00
By: Vejle
Rute: Stiftsvej
Gadenummer: 23
Postnummer: 7120


Åbningstider

mandag: 07.30–16.30
tirsdag: 07.30–16.30
onsdag: 07.30–16.30
torsdag: 07.30–16.30
fredag: 07.30–16.00
lørdag: Lukket
søndag: Lukket

Nærliggende lignende virksomheder
Trekantens Bilsyn Vejle Nord Trekantens Bilsyn Vejle Nord 244 måler Meget flink og god service
Anmeldelser
Super god oplevelse hos SDS Vejle. Høflig betjening fra man trådte ind af døren. God service, fine lokaler og faciliteter i venterummet til ens bil er færdig.
Jeg havde lagt centerkapsler/bolte-cover klar sammen med hjulene, men bolte-covers var ikke monteret efter dækskiftet. Derfor satte jeg dem selv på, ude på parkeringspladsen.nnDet affødte en bemærkning fra en af mekanikerne om, at jeg selv kom til at pille dem af hvis de skulle efterspænde hjulene, for det havde de bestemt ikke tid til.nnFair nok - jeg vil bare ikke køre rundt uden covers fordi værkstedet ikke har 5 minutter til at gøre arbejdet helt færdigt. Jeg finder et andet sted næste gang.
Super god service, vi kørte en skrue i vores ene dæk på vej til Djursland Sommerland fra Fyn af, vi kørte ind forbi og fik hurtigt og god service... Små 20 minutter og vi var kørende igen
Fik ordnet et dæk efter en skrue havde boret sig fast. Blev mødt af en meget venlig og smilende kvinde i front desk og mekanikeren der ordnede dækket var hurtig, venlig og imødekommende.
Altid en fornøjelse at komme og få lavet service ved Super dæk Vejle
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik