facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Super Brugsen

Adresse: Østergade 39 , 5900 Rudkøbing
By: Rudkøbing
Rute: Østergade 39
Postnummer: 5900


Anmeldelser
For mange ting på for lidt plads, flere vare står 2 steder i butikken, så det bliver hurtigt uoverskueligt at finde det man skal bruge. Personalet er helt I top derimod og bageren er fantastisk.
Meget stort udvalg af alle typer varer. Priser i den øvre ende. I løbet af 2023 er bagerafdelingens karakter ændret fra 5 til 3, idet kvaliteten er faldet, og priserne er steget. Før fremstod og smagte brød og kager fremragende, nu er de standard-gode. Skrækeksemplet på en prisstigning er Dagmar-tærten der er steget fra kr. 25,00 til kr. 49,00. Bemærk, at vi stadig vil anbefale at handle her.
Stor flot butik med lækker bager.
Lækker delikatesse og dejligt udvalg af varer. Og rigtig god bager også.
De har jo alt du skal og ikke skal bruge
Deres grøntafdeling halter. Tit jeg oplever det ikke er særligt friskt. En kæmpe gåde at de ikke har en salat bar i delikatessen. Især hen over sommeren med så mange turister. Det er savnet.
Jeg Finder hår i min mave Fra Superbrugsen Rudkøbing bager
Rigtig god oplevelse ved kasse 1 i dag. Kasseekspedienten hed Tina og hun betjente en ældre dame før os. Hendes service overfor denne kunde var eksemplarisk og i dagens Danmark, hvor der tales om dårlige oplevelser mellem kunder og ansatte var hun et stort lyspunkt. Min forhistorie er at jeg er udlært i en købmandsforretning i Grønnegade i 60'erne og har været beskæftiget med service i hele livet og kan vurdere en rigtig god ekspedient/kassemedarbejder. Superbrugsen kan være godt tilfreds med personale som Tina .
Pæn forretning med alle de ting man skal bruge
Dejligt sted at handle Især kød
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik