facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Sunset Boulevard

"Dansk fastfoodrestaurant med et bredt udvalg af frisklavede burgere, sandwiches, salater og – selvfølgelig - de ikoniske pomfritter."
Adresse: Grønlandsvej 1 , 8700 Horsens
Telefonnummer: 75 62 00 86
By: Horsens
Rute: Grønlandsvej 1
Postnummer: 8700



relaterede søgninger: Sunset horsens job, Byens bedste sandwich Horsens, Sunset Boulevard menu, Salat Horsens, Sunset menukort, Sunset priser, Sunshine Sandwich Horsens, Lunch Deluxe Horsens menu
Anmeldelser
Medarbejderne kan ikke finde ud af og tager mod bestillinger. Jeg bestilte en Sandwich uden bacon men fik jeg med bacon. Spiser aldrig der igen.
Det er tydeligt at der bare ikke er tid til at rydde op, gøre borde og gulve rene. Der er synd for konceptet og maden er god.
Bestilte en kylling og bacon sandwich meny. Da jeg kom hjem og åbnede posen var maden smidt ned i. Alle pommes lå spredt ud i posen. De var over stegt og sandwichen var tør, og kylligen sort/brændt. Godt nok skuffende.
Maden er det klammeste jeg har smagt… Det er så pappet, det tog 20 min for at få min mad…. Ville ikke anbefale stedet
Aldrig har jeg fået så dårlig mad. Det var så sidste gang vi kom der. Mangler burger og bacon var rå i de burger vi fik. Ringede derind og fik at tilbudt 2 nye burger.
Vi havde, ligesom mange andre, bestilt det "ja tak" tilbud de havde i dag. Vi stod i kø i 25-30 min før vi fik mulighed for at bestille, tiltrods for at vi stod forrest i køen nok 15 min. Det burde have været en medarbejder mere på arbejde til at tage bestillinger, så der ikke kun blev betjent den der kom i drive-in. Så til en anden gang, hvis man skal have et "ja tak" tilbud, bør man sørge for, at der er bemanding til det, så de kan have en der tager drive-in og en der kan tage kassen... Der gik minimum 40 min fra vi kom til vi fik vores mad.
Sløje burgere og pommes. Maden er virkelig kedelig, og slet ikke det værd
Hold da op en gang klap sammen burger uden fyld. Jeg fik en dyr Herreford meny. Møg kedelig burger med ligeså kedelige pomfritter jeg kommer ikke igen
Så har jeg prøvet det - og kommer nok ikke igen. Betjeningen kunne sikkert have været værre ... maden var da også rimelig ok ... men køkkenet hvor maden blev tilberedt så direkte uappetitligt ud ...
Lidt ulækkert og beskidt over det hele. Fedtede overflader. Især på glas disken. Var rundt i det meste af restauranten for at finde et rent og aftøret bord. Det rodede med brugte servietter ved softdrink automaten, og der var rester af klistret sodavand rundt om automaten. Maden var rimelig dog uden at imponere når man tager prisen i betragtning. En kedelig oplevelse under gennemsnittet.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Sunset Boulevard med offentlig transport


Sundhedshuset (Horsens Kom) 30 måler
12
2
Sundhedshuset (Horsens Kom) 30 måler
2
Rådhuset/Åboulevarden (Horsens Kom) 190 måler
3
306
Rådhuset/Åboulevarden (Horsens Kom) 220 måler
3
Badstuestræde/Åboulevarden (Horsens Kom) 230 måler
3

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Sunset Boulevard.

Horsens fastfood

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Grønlandsvej 1 placering, hvordan kan jeg gå. Sunset Boulevard adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Sunset Boulevard. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sunset Boulevard med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Byens Pølsevogn Byens Pølsevogn 308 måler
Mormors Pølsebod Mormors Pølsebod 429 måler
Efesos Efesos 435 måler
Peking Grill Peking Grill 437 måler Det var den ringeste China box jeg nogensinde har fået. Tørre ris, og de fyldte desud...
Pita King Pita King 501 måler Meget lille portion mad. Bestilte 2 pita menuer, én med kebab og én med köfte. Overal...
Hh2Mb Hh2Mb 1 km
Harvey's Harvey's 1 km
Madkassen Madkassen 1 km Lidt en trist omgang efter 2 timers ventetid på udbringning, deepan pizza’er der ikk ...
Fc Horsens Fodbold Fc Horsens Fodbold 3 km Virkelig gode faciliteter og hyggelig atmosfære =
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik