facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Sukkerstokken

Sukkerstokken
Adresse: Østervold 17 , 8900 Randers
By: Randers
Rute: Østervold 17
Postnummer: 8900


Anmeldelser
Stort udvalg, god plads og nok til at få huller i alle tænderne, hvis ikke man kan begrænse sig
Lækkert slik, har ikke engang oplevet det var af dårlig kvalitet. Udover det, får man altid kanon god service
Kæmpe udvalg, noget for en hver smag! Lækkert, blødt og friskt vingummi!
Var på besøg i Randers og hade løste til slik og tilfalde kørte vi forbi sukker stokken De hade en mega stor udvalg af slik is og m.m. Problemet med at starte var der ikke problemet er altid med at stoppe vi kørte alt alt for meget og nu har vi slik til ca 2 måneder. TAK for en super hyggelig oplevelse og super service.
Tørt og næsten uspiselig slik til overpris
Alt for meget godt har det og ender altid op med at bruge alt for ange penge end man skulle
Min datter havde sagt at hun i sommerferien skulle i "Slikland" så jeg gååglede mig til en slikbutik tæt på ruten.. Vi blev glædeligt overrasket over butiken. Mulighed for en afspritning før man går i gang og så er der ellers flere forskellige størrelse poser... Min datter gik amok med forskelligt slik og fik blandet for tæt på 400 kroner.. Men vi havde da også Ca lidt fra alle slikspande... Datteren var voldsomt tilfreds og det samme var jeg! Fin butik med frisk slik, kan varmt anbefales! Manden bag kassen var dertil super glad for min dattereller hendes køb så, hun fik en lille slikkepind i hånden på vej ud.
En klassisk slikbutik med væg-til-væg bøtter med slik til en nogenlunde fornuftig pris. Personalet er flinke og høflige, og det ser ud til at de holder en fornuftig hygiejne på stedet. Udvalget er rimeligt bredt! Et godt tidspunkt at undgå stedet på er fredag eftermiddag før spisetid...
Masser af slik, overalt. Kæmpe udvalg til både børn og voksne og dem der er slikkræsne Ikke specielt billigt men stort udvalg.
Kæmpe stort udvalg af, frisk slik! Meget hygiejnisk butik med mulighed for afspritning inden man går i gang. Servicen fra medarbejderen, i butikken var virkelig i top!
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Sukkerstokken med offentlig transport


Fischersgade (Randers Kom) 240 måler
12
18
1A
2A
4
Fischersgade (Randers Kom) 250 måler
12
18
1A
21
2A
4
Rosenørnsgade (Randers Kom) 250 måler
12
1A
230
235
237
238
2A
4
Randers Realskole/Markedsgade 300 måler
1A
Randers Realskole/Markedsgade 310 måler
1A
237

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Sukkerstokken.

Randers slikbutikker

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Østervold 17 randers ıs og frozen yogurt placering, hvordan kan jeg gå. Sukkerstokken adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Sukkerstokken. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sukkerstokken med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik