facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Studenterkilden

Studenterkilden
"Skal du holde et selskab eller fejre en af livets store begivenheder, så kontakt os for en skræddersyet pakke. Vi kan huse op til 75 personer men har også mulighed for mindre selskaber i mere intime omgivelser.Vi har også En aften på Kilden, læn dig tilbage og lad dig forkæle med helaftensoplevelse af mad og drikke. Vi lader menuen inspirere af sæsonens råvarer og inviterer jer ind i alle husets smukke kroge og havens oaser.Se mere på vores hjemmeside"
Adresse: Enghavevej 16 , 2930 Klampenborg
Telefonnummer: 39 90 39 71
By: Klampenborg
Rute: Enghavevej 16
Postnummer: 2930


Åbningstider

Søndag: 12:00-16:00


relaterede søgninger: Studenterkilden anmeldelse, Parkering Studenterkilden, Studenterkilden Blinkende Lygter, Kongekilden menu, Peter Liep's Hus menu, Kongekilden ejer, Raadvad Kro, Strandmøllekroen
Anmeldelser
Når æstetik og velsmag går op i en højere enhed! Tak for en skøn aften med superb betjening og mad.
Stedet har den mest hyggelige beliggenhed i skovbrynet ved dyrehaven, og bød faktisk på den mest sublime madoplevelse, jeg nogensinde har haft Julet og så alligevel ikke. Vinmenuen var verdensklasse! Og så blev det hele serveret af det mest gæstfri, opmærksomme personale som samtidig var helt nede på jorden. Jeg må tilbage og opleve det igen!
Den smukkeste restaurant på drt skønneste sted midt i naturen. Madog vin og service altid helt i top.Mad: 5/5
Særdeles fremragende. En af de bedste sanseoplevelser jeg har prøvet længe - og så med stor respekt for Corona. Stemningen var god og afslappet og så gav det lige en 6. stjerne, da vi var gået. Kokken stak hovedet ud af vinduet fra køkkenet og spurgte om vi skulle have kørebajer - Ja tak til Studenterkildens egen Thy pilsner
Super arrangement. Mad, drikke lokaliteter og betjening. Og såmænd også vejret...
Et meget lækkert sted. Hyggelige lokaler og lækre serveringer Fest middage - til frokost, buffet har været der 2 gange inden for de sidste 2 år od det var super begge gange. Stedet bliver drevet af samme familie frem til december 2019, hvorefter der kommer en ny traktør. Niels er ikke så hurtig til at svare, men det er besværet værd 22/6 2019. Afholdt en aftenfest, hvor alt gik op i en højere enhed. Super lækker mad, opmærksom og sød betjening og fuld fart på frem til lukketid. Kan Varmt anbefales!
Juni 2020 med nye ejere! Fantastisk gourmetmiddag med super service - lige fra velkomstsnacks og champagne ud af køkkenvinduet, lækker mad og tilhørende vine, til kaffe med avec i det fine drivhus. Alt er helt i top.
Dejlige lokaler med fin udsigt over Klampenborg galopbane og god terrasse. Venligt personale og dejlig mad. Vær opmærksom på at der er begrænset antal p-pladser.
Fantastisk spændende sted, det fortjener helt klart et besøg - vi fik meget lækker "for bunden lavet" frokost på det bedste "selvfølgelig" hjemmelavet rugbrød som jeg har smagt til dato! Jeg vil 100 procent komme tilbage og nyde atmosfæren fra "De blinkende Lygter" som de fortjener 5 stk. af. Klasse restaurant med søde og profesionelle tjenere
Var til specialarrangement med Anita Klemmensens meget gode menu parret med eksklusive vine. En fantastisk oplevelse. Den normale vinmenu er vist også god, har jeg hørt.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik