facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Startup Central

Startup Central
"Startup Central er netværket for dig som drømmer om at blive iværksætter, eller allerede er det! Vores mission er, at gøre det nemmere, billigere og sjovere at kaste sig ud i iværksætteriet og vi er klar til at hjælpe dig!Så står du og mangler hjælp til dine spørgsmål? Så har vi over 80 coaches som kan hjælpe dig kvit og frit.Vil du gerne være sikker på du få flest ting for pengene? Som medlem får du eksklusive aftaler lige fra: Regnskabsprogram, webshop, fragt, forsikring, benzinkort, kontorartikler, webhotel og meget mere! Vi har sørget for at priserne er helt i bund.Sidst men ikke mindst NETVÆRK! Vi har lavet et lukket netværk, hvor du kan netværke med andre ligesindede iværksættere som brænder for det de laver!"
Adresse: Søndergade 49 , 8700 Horsens
Telefonnummer: 29 29 01 13
By: Horsens
Rute: Søndergade 49
Postnummer: 8700


Nærliggende lignende virksomheder
2B Wise 2B Wise 5 km
Anmeldelser
Den bedste virksomhed man kunne ønske sig når man starter selvstændig. Jeg har kun været medlem i kort tid, men på den korte tid er jeg allerede blevet rigtig glad for at tage imod tilbudet og blive medlem af Startup Central. Jeg kan varmt anbefale denne virksomhed til alle andre der overvejer at starte virksomhed op eller har startet op. Medarbejderne er super søde og virkelig flinke og de har en energi man bliver helt høj af.
Da jeg høre første gang om startup central, var det bare om at blive medlem. For har prøvet som ny iværksætter, og brænde fingerne. Det er jo ikke bare, at få et cvr nr. Der skal noget mere til, og den hjælp fik jeg 100% og har løftet mit firma til en god forretning. Kan kun takke, startup central for deres hjælp med rådgivning i verdensklasse.
Radiotavshed når der opsiges : Jeg har prøvet at opsige mit abonnement d. 10. november. Havde ikke hørt tilbage, men blev trukket igen i december, hvor jeg skrev til dem d. 13. december, og igen på en anden mailadresse d. 16. november. Mega nemt at blive medlem - de ringede og alt muligt, men nu er der radiotavshed
Startup Central har holdt min lille hånd igennem et par problemstillinger jeg ikke selv følte mig rustet til at klare på egen hånd. Jeg er top fan, og anbefaler alle at blive medlem - det kan sagtens betale sig!
Et fantastisk netværk.. Hvis du er selvstændig eller tænker dig at blive selvstændig så er startupcentral det nok bedste professionelle netværk i Danmark. De er klare at hjælpe dig med det samme.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik