facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Sportmaster

"I SPORTMASTER Taastrup finder du alt til sport! Uanset om du er på udkig efter tilbehør til hjemmetræning, fodbold, løb, fitness, yoga, håndbold, padel tennis, svømning og mange andre sportsgrene. Vi tilbyder muligheden for at analysere din løbestil, så du kan udvælge de perfekte sko til dit behov. Personlig vejledning fra vores dygtige personale til hvilken Formthotic-sål, der passer bedst til dig og dine fødder. Samt muligheden for at få dine sko imprægneret. Vi har tilbyder boldpumping af samtlige modeller.Derudover har vi en afdeling kun til børn, så de kan klædes ordenligt på.Kom forbi din lokale SPORTMASTER og se vores store udvalg fra Nike, adidas, Asics, Hummel, Peak Performance, Reebok og mange flere."
Adresse: City 2 1, 129 , 2630 Taastrup
Telefonnummer: 43 52 90 50
By: Taastrup
Rute: City 2 1, 129
Postnummer: 2630



relaterede søgninger: Sport 24 Outlet, Er Intersport og sportmaster det samme, Sportsbutik Gentofte, Middelfart sportsbutik, Intersport Aalborg, Intersport Brabrand, INTERSPORT Birkerød åbningstider, INTERSPORT Herning Bredgade
Nærliggende lignende virksomheder
Intersport Intersport 2 km Dårlig service, gider ikke beskrive det nærmere, hvis intersport vil hører hvorfor er...
Rytterhuset Rytterhuset 4 km Altid hyggeligt at komme der Der er et stort udvalg og til priser vi alle kan være m...
Anmeldelser
Ville købe Hummeltrøje de havde ikke størrelsen , de ville bestille hjem, men jeg skulle betale fragt selvom jeg ville hente i butikken. Kan det være rigtig.
Godt udvalg og servicen er god. De tog sig i hvert fald tid til os, da vi var inde med knægten og vælge sko. Butikken er tilpas stor og godt belyst.
Kunne ikke returnere via applepay, fordi de ikke har opdateret deres dankort maskine… så jeg måtte gå forgæves
Ok. Men hold da op hvor er jeg træt af at blive spurgt om jeg er "medlem" her,der og alle vegne. Snart skal du være medlem af de offentlige toiletter for ikke at blive flået for et par hundrede hvis du skal på potten. Måske oplysning på produkterne så du kan se hvor meget x-tra du skal af med når du ikke er medlem. Troede jeg købte bukser til 300 krstod på prisskiltet men da jeg ikke er medlem koster de 400 kr. Jeg er jo ellers af han-køn. Så fra naturens side er jeg skabt med-lem. Trættende.
Sælgeren gad slet ikke bruge tid på at hjælpe os med at finde fodboldstøvler til min søn. Da jeg selv fandt nogle var der ikke pris på og svaret fra sælgeren var at han heller ikke vidste hvad de kostede!
De bedste sælger: har købt sko til min platfod, kæmpe hjælp, og idag super fodbold sko til min son tak Michael: altid meget kompetente folk og gode priser.
God service og gode tilbud. Dog måtte jeg lige minde sælgeren om at han stadig var i gang med at hjælpe mig og ikke de andre kunder
Rigtig god service Skoene var udsolgt i vores størrelse men den flinke unge mand fik bestilt dem til levering i waves i næste uge
Sød og venlig betjening. Dog kan der godt gå lidt tid før man kan få kontakt til noget personale.
Blev mødt at uhøflig ansat. Ærgerligt selvfølgelig, men hendes kollegaer er flinke nok
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik