facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Sportmaster Frederiksberg

"I SPORTMASTER Frederiksberg finder du alt til sport! Uanset om du er på udkig efter tilbehør til hjemmetræning, fodbold, løb, fitness, yoga, håndbold, padel tennis, crossfit og mange andre sportsgrene. Vi tilbyder muligheden for at analysere din løbestil, så du kan udvælge de perfekte sko til dit behov. Personlig vejledning fra vores dygtige personale til hvilken Formthotic-sål, der passer bedst til dig og dine fødder. Samt muligheden for at få dine sko imprægneret. Derudover har vi en afdeling kun til børn, så de kan klædes ordenligt på.Kom forbi og se vores store udvalg fra Nike, adidas, Asics, Hummel, Peak Performance, Reebok og mange flere."
Adresse: Falkoner Alle 21 , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 38 34 60 20
By: Frederiksberg
Rute: Falkoner Alle 21
Postnummer: 2000


Åbningstider

Mandag: 10:00-19:00
Tirsdag: 10:00-19:00
Onsdag: 10:00-19:00
Torsdag: 10:00-19:00
Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-17:00

Nærliggende lignende virksomheder
The Athlete's Foot The Athlete's Foot 0 måler Plejede at være et sted, man kunne få sneakers i store størrelser. Nu kan de intet. F...
Intersport Intersport 13 måler Lorte service, skal vente i 50 min på en af medarbejderne kommer tilbage efter hun ha...
Speedo Speedo 357 måler Fik aflyst en udlejning hos et andet sted 4 timer før et dyk. Ocean Dive var hurtige ...
Naturligvis F&J Naturligvis F&J 857 måler
Loaded Loaded 1 km Har handlet hos Loaded en del gange efterhånden og der har altid været god service og...
AyuSpirit AyuSpirit 2 km
Anmeldelser
Elendig service. Ekspedient blev grov ved spørgsmål vedrørende bytteservice - hvilket åbentbart ikke er muligt medmindre der medfølger bon på trods af byttemærke fra kæden.
Elendig service, særligt bytteservice. Havde fået en gave, jeg ville bytte til en mindre størrelse. Det kan man ikke i Sportmaster, hvis den ikke findes i butikken eller webshoppen. Produktet kan ikke engang bestilles hjem. Så nu står jeg med et ubrugeligt tilgodebevis.
Blev ignoreret indtil jeg gik .. ca 10 min. selvom den ansatte muligvis var beskæftiget med en anden kunde, er det altså udemærket at sige "Goddag" og evt. "jeg kommer så snart jeg er færdig her".. Høflighed virker - et smil virker.. Jeg mødte ingen af delene
Jeg Skriver ikke anmeldser normalt. Men måske mit synspunkt give butikken et løft i den nærmeste fremtid: Da jeg kom ind i butikken 9 januar. Var jeg i chok over hvor lidt plads der var. butikken virker ekstrem lille, i forhold til den mængde vare der er i butikken. Gangene var så trængte og smalle. at jeg følte mig dårlig tilpas. Jeg ville ville ikke stille mig i kø da jeg følte jeg blev klemt fast mellem et tøjstatviv og et p-system. gjorde det selvefølgelig ikke bedre at der gik håndværkere rundt men det må man acceptere engang imellem. dog Jeg endte med at gå ind til intresport istedet. og bruge 400kr. og det er selvfølgelig synd. fordi jeg i første omgang havde tiltænkt at bruge min penge på jer.
De har jubilæum, så jeg fik nogle nye gummisko til en god pris. Fik hjælp ad en sød og smilende og meget serviceminded medarbejder.
Det er et mareridt at annullere en ordre Køber aldrig mere noget i Sportmaster man bliver sendt fra Herodes til Pilatus og ingen af SportMaster medarbejder gider tage en advordlig.
God hjælpsom service hvor ekspedienten vidste hvad hun talte om. Købte dun jakke peak performance.
Latterlig dårlig betjening -Der er INGEN service! Kedeligt udvalg der aldrig findes i de mest almindelige størrelser. Spild af tid!
Fremragende service! To dygtige medarbejdere gav mig kyndig vejledning og udførte en test ifm. køb af løbesko.
Dejlig butik men kommer nærmest aldrig der fra uden at købe noget.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Sportmaster Frederiksberg med offentlig transport


Frederiksberg St. (Falkoner Allé) 20 måler
18
71
Frederiksberg St. (Falkoner Allé) 20 måler
18
74
Frederiksberg St. (Nyelandsvej) 70 måler
37
Frederiksberg St. (Nyelandsvej) 70 måler
37
Frederiksberg St. (Metro) 140 måler
M1
M2
M3

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik