facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Spicy

Adresse: Boulevarden 22 , 9000 Aalborg
Telefonnummer: 96 30 03 00
By: Aalborg
Rute: Boulevarden 22
Postnummer: 9000


Anmeldelser
Skulle have en nem frokost og havde hørt at Spicy var et godt sted. Jeg fik en pizza. En pizza jeg synes var rigtig rigtig god. God bund som var dejlig sprød. Så hvis i er i Aalborg for en god pizza.. Så bliver i ikke skuffet her. Service må i tænke jer til, men det forventer jeg heller ikke en masse af på et pizzaria.
0 Stjerner Lige fået leveret mad til 4 personerklokken 18:00, hvor der blev leveret et stk pizza for meget, som vi ikke havde bestilt. Uheldigvis opdagede vi det ikke ved leveringen, og kunne derefter konstaterer, at vi havde betalt for det forkert leverede mad. Da vi efterfølgende kontaktede Spicy telefonisk og forklarede, at vi havde fået leverede mad vi ikke havde bestilt, samt at vi gerne ville have vores penge tilbage for fejlleverancenvi havde ikke spist af det der var fejlleveret, blev personen hos Spicy meget verbal modbydelig og smækkede røret på. Derudover var den gril kylling, som jeg havde bestilt, ekstrem tør og pommes friterne var helt udtørrede. Vi kan på ingen måde anbefale at bestille mad fra Spicy, både grundet madens lave kvalitet men også grundet, førnævnte episode med personalet hos Spicy.
For det første.. Personalet sidder på deres pind med deres mobiler, høre højt musik som er træls for kunderne, og den ene person som faktisk laver mad, bruger sin mobil, rører sit hår, hørertelefoner der hænger ... Ikke en eneste gang så jeg han vaskede fingre, bruge hansker og ikke en eneste flaske håndsprit i nærheden. Vores mad var Brandt, min veninde havde det dårligt efter vi havde spist og var nød til at brække sig pga. En Coca cola 2 1/2 måned over dato, næsten rå bacon og dårlige råvare som smagte som noget man købte på spotvare hylden i supermarkedet. Ville ikke anbefale dette sted til nogen.
Fin pizza - Dårlig service Har købt derfra flere gange, og har altid ringet derind. Vi bruger det da de har 10% studierabat. Jeg fandt i dag ud af, at de har en app, hvori man kan bestille også, og synes det var nemmere end at ringe. Da jeg så vil hente min bestilling får jeg at vide, at man kun kan få studierabat, hvis man ringer og bestiller, hvilket ikke står nogen steder, heller ikke på menukortet vi har hængende derhjemme. Ærgerligt, da vi nok næste gang tyer til andre steder, af rent princip.
Bestilte en pizza over deres app til klokken 12 formiddag, ankom så til en lukket butik, har prøvet at komme i kontakt med "resturanten" så jeg kan få mine penge tilbage, hvilket er en umulig opgave..
Nu har vi bestilt der fra mange gange, både direkte hos dem og over just-eat, og de "glemmer" KONSEKVENT at putte dressing på pizzaer. Og det er selvom at man får lov at betale for dressingen i DYRE domme!! Hvis ikke man selv er obs ved afhentning, ja så får du altså ikke din dressing... Maden er okay, men øv hvor det frustrerer os at det kan være så svært at tjekke en bestilling.. De leverer nu fint nok, og maden er OK.
Jeg bestilte over telefonen og fik at vide der gik 15 min. Var dernede præcis 15 min senere og min pizza var færdig :- Gik de 150m hjem og åbnede den mest fedtede pizza nogensinde. Intet var sprødt eller stift, ALT sejlede i fedt. Ja det er fedt på pizza, men så meget at hele boxen sejler i det, er sgu for meget. Super ringe lavet. Kunne ikke spises, tre mundfulde og jeg fik kvalmen af den flod af fedt --- øv hvor ringe! Bunden var næsten dej ubagt igen; hele bunden inkl. den ellers sprøde kant!
Fine pizzaer, ok service. mulighed for takeaway eller at spise på stedet. Dog ikke på restaurant-vilkår, så forvent ikke bord-betjening og glas til drikkevarer fx. Alt i alt ganske fint.
Ikke så "spicy" og velsmagende som for år tilbage, men stadig helt fine/friske.
3/4 af pizzaerne havde ordentligt fyld på pizzaerne.. På en af pizzaerne, var der ikke engang kød på som bestilt. Så ringer vi og de tager ikke telefonen.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Spicy med offentlig transport


Budolfi Plads (Boulevarden / Aalborg) 70 måler
12
13
15
16
17
24N
50N
S1
S2
Budolfi Plads (Boulevarden / Aalborg) 70 måler
23N
27N
Louise Plads (Danmarksgade / Aalborg) 120 måler
25N
Louise Plads (Danmarksgade / Aalborg) 120 måler
25N
Budolfi Plads (Vingårdsgade / Aalborg) 150 måler
12
13
17
24N
27N
52N
53N
54N

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Spicy.

Aalborg restauranter

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Boulevarden 22 placering, hvordan kan jeg gå. Spicy adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Spicy. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Spicy med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Casa Espana Casa Espana 217 måler
Fontænen Fontænen 232 måler En hurtig hotdog, til en billig penge, - tæt ved banegården, og med smukke omgivelser...
La Locanda La Locanda 339 måler Super hyggeligt sted, ikke så stort så husk at reservere! Fantastisk mad og super ser...
Smedekroen Smedekroen 341 måler Hyggelig stemning uden for meget røg.
Brdr. Price Brdr. Price 354 måler En hyggelig oplevelse, meget centralt i Aalborg. Dejlig mad, en god atmosfære og venl...
Gastronomia Napolitana Gastronomia Napolitana 394 måler Lever ikke op til navnet. En pizza, hvor kanten ikke er sprød, men blot knastør. Fyld...
Restaurant Azzurra Restaurant Azzurra 415 måler
Café Friends Café Friends 465 måler Hyggeligt sted, god mad og super god betjening, der er dog med en del støj fra den me...
Katjas Sandwich og Salatbar Katjas Sandwich og Salatbar 484 måler God salatbar med en masse gode råvarer til fornuftig pris. høfligt personale.
Kniv og Gaffel Kniv og Gaffel 517 måler Hyggeligt og god mad til OK priser ja faktisk billigt.
Salt-Pepper Salt-Pepper 539 måler
The Wharf The Wharf 650 måler Super godt sted hvis man er glad for god service, men interiøret er elendigt ellers...
Café Gaudi Café Gaudi 660 måler
Restaurant Munken Restaurant Munken 959 måler Alt for mange "voksne" der tror de har ret til at blande sig i besøgende i...
Maxi Grill Maxi Grill 2 km En god gammeldaws dansk grill som tilbyder alt det klassiske. Vi bestilte burgers og ...
Chicago Roasthouse Chicago Roasthouse 3 km Vi fik igår gæster på besøg og efter en lang uge med arbejde blev vi hurtigt enige om...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik