facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for SpejderGEAR.dk

SpejderGEAR.dk
"Hos SpejderGEAR har vi specialiseret os i at gøre din oplevelse udendørs mindeværdig. Som Danmarks førende udendørs virksomhed sælger vi udendørs udstyr, telte, soveposer, liggeunderlag, økser, køkkenredskaber, spejderudstyr, reb, rygsække, lys og specialudstyr. Vi er din one-stop shop til camping, glamping og andre udendørs aktiviteter!"
Adresse: H J Holst Vej 14 , 2610 Rødovre
Telefonnummer: 36 46 69 00
By: Rødovre
Rute: H J Holst Vej 14
Postnummer: 2610



relaterede søgninger: Friluft Outlet, Spejder dk, Outdoor shop, Friluftsgrej, Udeliv butik, Friluftsland Køge, Outdoor Randers, Outdoor Ringsted
Anmeldelser
Hvis du skal have ordentlig hjælp og snakke med fyre der ved alt om friluftudstyr. Så er dette stedet at gå til! Synes stadig efter at havde handlet mit friluftsgear her i over et år at det er stedet man får den bedste service og stedet de ved mest om tingene.
Alle tiders forretning med alt hvad hjertet begærer samtidig rigtig gode varer
En dejlig stor butik med et fornuftigt stort udvalg af varer, at gå på opdagelse i, mange ting er ude af kasser mm., så man røre, føle og prøve. Det er rigtig rart. Betjeningen er venlig, imødekommende, oplysende og hjælpsom. En god oplevelse når man skal købe udstyr til friluftslivet. Og skulle man have købt noget forkert, så kan det byttes med et smil. Deres priser er rimelige og følger de fleste dagspriser.
Wauw en lækker butik. Skønne varer. Alsidigt sortiment. Venlig betjening
Hvis man skal på tur eller mangler grej, er det svært at gå forgæves hos Spejdergear, de har virkelig det meste.
Butikken ligger lidt skjult, men der er mange lækre ting til konkurrence dygtige priser
Skuffende udvalg af rygsække og skuffende personale. Der var ingen der tilbød at hjælpe os ej heller spørge om vi havde brug for hjælp. Jeg bryder mig ikke om pushy sælgere, men bestemt heller ikke om sælgere som er drøn ligeglade med om jeg er i deres butik eller ej, måske ligefrem helst så at jeg ikke var der.
Meget stort udvalg og høflig samt kompetent betjening. Priserne er konkurrencedygtige.
Godt udvalg af produkter til gode priser. Lift kedelig service vi fik, fordi kl. et kvarter i lukketid. Det virkede lidt som om, de ikke gad hjælpe os.
Fin butik med ret stort udvalg i udstyr mindre indenfor beklædning og telte til billigste priser sammenlignet med friluftsbutikker i Kbh området.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik