facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for SPAR

SPAR
Adresse: Ullerslev-Centret 30, 5540 Ullerslev, Danmark
Telefonnummer: 65 35 14 71
By: Ullerslev
Rute: Ullerslev-Centret
Gadenummer: 30
Postnummer: 5540


Åbningstider

mandag: 07.00–21.00
tirsdag: 07.00–21.00
onsdag: 07.00–21.00
torsdag: 07.00–21.00
fredag: 07.00–21.00
lørdag: 07.00–21.00
søndag: 07.00–21.00

Nærliggende lignende virksomheder
Netto Netto 505 måler Køl og frys er dælme en tynd kop te og det med at trimme brugte man ikke lige meget t...
Anmeldelser
Vi skulle lige finde rundt i butikken, efter den blev overtaget af ny, yngre købmand. Han ændrede og flyttede om inde i butikken. Nu går det bedre og bedre. Han er faktisk også ret så venlig, det samme med personalet.nnEn anden ting der er rigtig godt nu er, der kommer gode tilbud, ja-tak tilbud og konkurrencer.
Det er godt nok blevet meget dårligt efter at den nye har modtaget butikken. Blomster afdelingen er blevet gemt væk og man kan ikke få lavet en buket blomster mere selvom det bliver reklameret med det på vlr. Der er ingen varm leverpostej om morgenen og de holder faglige møder foran kassen og har ikke tid til at ekspedere kunder. De alle sammen ser sure ud og der er ikke styr på noget som helst der oppe og roder.
Det er en hyggelig butik med gode priser og flinkt personale
Det er en meget normal butik generelt, men ikke et sted jeg ville vælge først for shopping. En del ting her, har det med at koste en lille smule mere end i mange andre butikker. Og i samarbejde med at de ikke har et eller andet større sortiment som kun fås ved dem, så er Spar ret uimponerende.
En rigtig god Spar med dejligt morgenbrød og kager. Jeg glæder mig til at det bliver Jul med klejner og andet julegodter.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik