facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Sound Station

Sound Station
Adresse: Gammel Kongevej 94 , 1850 Frederiksberg
Telefonnummer: 33 21 40 43
By: Frederiksberg
Rute: Gammel Kongevej 94
Postnummer: 1850


Åbningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00


relaterede søgninger: Soundstation Discogs, Pladebutik København, LP København, CD butik Frederiksberg, Brugte DVD København, Jazz CD butik København, Goldmine Records, Accord Vesterbro
Nærliggende lignende virksomheder
Goldmine Goldmine 187 måler Uhøflig betjening og ejer! Pladerne står så tæt at det er umuligt at kigge og bladre ...
Mint Records Mint Records 516 måler Super hyggelig lille butik og gode tilbud for os som stadig er til dvd film
Elgiganten Elgiganten 1 km Altid god service. Masser af plads. Og ham Yoann der arbejder der, var virkelig dygt...
Anmeldelser
Tilbage til CD'en og venylens tid. Her bliver du sendt 20 år tilbage i tiden i en hyggelig butik med alt fra musikkens verden.
Virkelig godt udvalg, vejledning og betjening.
SoundStation altid et besøg værd
Rigt udvalg af både Cd'ere og vinyl. Både nyt og brugt. Venligt og hjælpsomt personale, som gerne giver sig tid til at snakke.
Søde medarbejdere, men ikke stedet hvis man skal sælge
Mødte Jacob Dinesen, som gav 2 numre fra sin nye udgivelse The Jokers Hand og han signerede den. Der var fyldt med glade mennesker, som nød musikken og købte stort ind, sikrede julegaver til fans.
Jeg ELSKER at komme i Sound Station! Aldrig har jeg oplevet så god en service nogen steder - man bliver altid mødt med et smil og en god snak om bands. De ved alt! om musik og uanset hvilke bands jeg spørger efter vinyler på, så får vi os altid en god snak om produktion, tidligere plader eller bandet helt generelt. Medarbejderne er gode til at sørge for fede musik arrangementer og sørger virkelig for at have kunden i fokus. Jeg er kommet i Sound Station i fem år efterhånden, og er aldrig gået skuffet derfra Tak!
Vildt udvalg. Og meget tilfreds med kvaliteten på den brugte vinyl. Jeg tror pladerne vaskes før salg. Også hyggeligt at snakke med andre kunder om de interessante skæringer.
Kæmpe udvalg, masser af "skjulte skatte", charmerende, fair priser, ikke rodet det hele var overskueligt og virkelig god betjening. Er imponeret og kommer helt klart igen næste gang jeg er i KBH.
Virkelig god butik. Altid behagelig personlig betjening og god vejledning. Stort udvalg i LPer både nye og gamle. Et besøg i butikken kan klart anbefales.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Sound Station med offentlig transport


H.C. Ørsteds Vej (Gammel Kongevej) 40 måler
31
H.C. Ørsteds Vej (Gammel Kongevej) 60 måler
31
Gammel Kongevej (H.C. Ørsteds Vej) 120 måler
1A
Gammel Kongevej (Alhambravej) 130 måler
1A
71
Værnedamsvej (Gammel Kongevej) 170 måler
31

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik