facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Solvangsparken

Adresse: Nørre Alle 41 , 2600 Glostrup
By: Glostrup
Rute: Nørre Alle 41
Postnummer: 2600


Anmeldelser
Solvangsparken i Glostrup er et dejligt sted og en oase i byen. Jeg går ofte igennem tidligt om morgenen og møder en af de daglige helte som samler affald op i parken. Morten samler flasker, dåser og cigaretskodder op, og sørger i det hele taget for at parken til stadighed er et dejligt sted at komme. Morten er en af de helte som sørger for at holde Solvangsparken ren og rydelig. Tak til Morten for en ren park so altid er en fornøjelse at være i. Mvh Sannah
Jeg går i Solvangsparken hver eftermiddag med min hund. Det er en dejlig oplevelse af natur midt l storbyen, og min hund elsker dét, og jeg gør også, da vi møder en masse andre mennesker, som jeg efterhånden kender godt, da vi er kommet der, i de 16 år, vi har haft hund.
Bor ikke så langt derfra, går igennem når jeg har handlet nede byen , en stor åben park som bliver brugt til forskellige arrangementer Glostrup stafet sportsklubber bruger den, hundelufterer Var sportsplads for Højvangsskolen Mit yndlingstræ et de to gamle piletræer.
En hyggelig lille park i hjertet af Glostrup. Med legeplads til børnene og udendørs træning areal. Fodbold mål og cricket. Mulighed for at lufte sin hund den SKAL!! være i snor eller løbe en tur.
Skøn park. Der mangler toiletter.
Solvangsparken er en dejlig stedet for slappe af og for rå med grønne, blomster, træer, børnelejepladser, vokse træningsplads, håndbold plads, mm. Jeg er glad for være her for rå. Mvh. Rifat Kaplan
Fin park med god legeplads til småbørn. Store plæner til boldspil. Borde og bænke til rådighed. Stor variation i beplantning. Desværre en del hundeluftere, der glemmer at deres hund skal føres i snor i parken. Der mangler et offentligt toilet, hvilket buskadset undertiden har båret præg af om sommeren.
Hyggelig lille park til at gå rundt i. Hundeluftning, lejeplads, trænings maskiner, kricket m.m.
Fin lille park. Stor flot plæne, hvor der er en criketbane. Stier langs kanten, som flittigt bruges af motionsløbere. God legeplads med både trampoliner, karussel og klatretårn. En dejlig lille grøn oase I Glostrup.
Jeg tager turen gennem parken to gange om ugen, og jeg elsker det! Der er dejligt åben og grønt, så jeg bliver i så godt humør, og elsker at få en sludder med folk der lufter hunde, og ældre der for sig noget frisk luft! , Det er så skønt at det er alle som bruger parken, løbet, børn familie, og ældre!!!!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik