facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Smukfest

Smukfest
Adresse: Birkevej 20, 8660 Skanderborg, Danmark
Telefonnummer: 87 93 44 44
By: Skanderborg
Rute: Birkevej
Gadenummer: 20
Postnummer: 8660


Anmeldelser
Super festival med en rigtig god stemning.nFlot beliggenhed i det bakkede skov landskab som giver en helt speciel stemning som ikke findes i andre festivaler.nMasser af forskellige spisesteder i en rigtig god kvalitet og til en god pris, intet usmageligt Tivoli mad her.nMan er aldrig mere end 100 meter fra et toilet og kø er der stort set ikke.nBarer over det hele og drikkevarer til fornuftige priser.nFlot udsmykket om aftenen med lys guirlander i træerne.nEn festival der fejrer smil og glade mennesker.nHer kommer de unge, børnefamilier og de lidt ældre, her er musik og stemning for enhver smag.nTænk ikke på parkeringspladsen langt væk, der er gratis shuttle busser som kører hele tiden og der er ikke lang ventetid da der er masser af busser i drift.
Jeg har netop haft fornøjelsen af at deltage i Smukfest, og det var uden tvivl en femstjernet oplevelse! Festivalen formår virkelig at leve op til sit ry som en af Danmarks mest charmerende og velorganiserede festivaler. Stemningen var fantastisk, omgivelserne i bøgeskoven skabte en helt særlig atmosfære, og musikken var i topklasse.nnAlt i alt var det en mindeværdig oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til alle, der overvejer at deltage næste år. Smukfest lever op til sit navn – det er virkelig en smuk festival!
Altid en fornøjelse at være på SmuknInfernal var helt igennem forrygendenMen ufatteligt at de har en flok evnesvage/ retarderede til at stå for transporten tilbage til Aarhus.nMen bestemt en smuk skov og skønne mennesker.
Jeg kommer der kun fordi der er dejlige mennesker. Det er meget dyrt. Og der kommer ikke så store musik navne mere. Desværre.
En dejlig oplevelsenVar første gang jeg var dernSå den oplevelse glemmer jeg ikke lige
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik