facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Smiley Køreskole

Smiley Køreskole
"Vi hedder Regitze og Maria og har været kørelærere siden 2013. Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen til Smiley Køreskole og håber du bliver lige så glad for at lære at køre bil som vi glæder os til at lære dig det"
Adresse: Græsted Stationsvej 19 , 3230 Græsted
Telefonnummer: 31 51 24 97
By: Græsted
Rute: Græsted Stationsvej 19
Postnummer: 3230


Anmeldelser
Yderst effektiv undervisning, dejligt at det ikke tager så lang tid at gennemføre pga teoritimer to gange om ugen. Og så er lærerne helt vild glade og søde og gode til at lære fra sig.
Bedste oplevelse nogensinde! Dejlige, glade og humoristiske underviserer. Små hold der gør at man føler sig set. Undervisningen føles som hvis den er skræddersyet til den enkelte elev. Kan kun anbefales!
Et sted der flere gange bryder loven og udstiller folk der ikke er enige med deres overbevisning
Hvor er det rart, at der er nogle der viser samfundssind. Tusinde tak
Oversat af Google: Jeg havde en fremragende oplevelse med at forny mit kørekort på Smiley Driving School, og Gina Regitze er en fantastisk, hjælpsom, meget professionel instruktør, som desuden fik en god sans for humor sammen med høj positiv energi! tak igen Gina for al din støtte! Jeg anbefaler 100% til alle nybegyndere / personer, der har behov for at forny deres licens, at kontakte Gina. Med venlig hilsen, Chris Original anmeldelse: I had an excellent experience renewing my driving license at Smiley Driving School and Gina Regitze is a great , helpful, very professional instructor who additionally got a nice sense of humor together with high positive energy! thanks again Gina for all your support ! I 100% recommend to any newbies / people in need to renew their license to contact Gina. Best Regards, Chris
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik