facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Smartbox

Smartbox
"OBS:1/1-2023 lukker vores fysiske butik på Frederiksberg og fremover har vi ikke længere en fysisk afdeling. Al henvendelse skal ske via:Mail: [email protected]: 89887976 Åbent mandag-torsdag 9.00-16.00 + fredag 9.00-15.30Lukket på weekend og helligdageOplevelsesgaver til enhver lejlighed:Hver Smartbox indeholder et stort antal håndplukkede oplevelser, serveret i en flot og farverig box. Der findes 30 temaer og mere end 1400 forskellige oplevelser inden for bl.a. skønhed, gastronomi, kultur og weekendophold. Du kan bruge Smartbox til alle lejligheder - hvad enten det er som værtindegave, julegave, til Mors Dag, til Valentins Dag - eller hvis du bare vil glæde en du holder af. "
Adresse: Købmagergade 57 , 1150 København
Telefonnummer: 70 26 41 00
By: København
Rute: Købmagergade 57
Postnummer: 1150


Åbningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00


relaterede søgninger: Hvor kan jeg bruge min Smartbox, Smartbox gyldighed, Smartbox tilbud, Smartbox middag for 2, smartbox/gave, Smartbox ophold, Smartbox Brunch, Smartbox ombytning
Anmeldelser
Hej - vil gerne trække lidt den anden vej. Som mange andre har jeg haft flere oplevelser liggende og ikke kunnet bruge dem på grund af corona. Ved også godt at vi nok også har været sløve her samt været lidt snydt af det med at man kan ombytte ubegrænset og omkostningsfrit. Det var så ikke tilfældet - skulle betale 170 kr i administrations gebyr pr oplevelse. Så jeg ringede til kundeservice og forklarede min nød. Ikke så meget der - en oplevelse blev ombyttet til gavekort og 2 andre blev forlænget og uden gebyr vel og mærke. Sådan ! Tak for god kundepleje og lad os så få gang i brugen af de her oplevelser mens vi kan og må !
Havde fundet en gammel smartbox fra før corona, som jeg ikke har kunne bruge på grund af nedlukning. Kontakter smartbox og selvom den var udløbet for længst så forlængede de den med to år, helt gratis. Det synes jeg virkelig er god stil og nu glæder jeg mig til at kunne bruge den på en af de mange oplevelser :-
Fantastisk betjening og hjælp i forbindelse med nogle gavekort der desværre var udløbet under Corona. Ingen diskussion, ingen problemer, kun venlig og hurtig betjening og kkke mindst: fuld refusion! Supertjekket. Hvis alle kunne holde sådan et serviceniveau ville der ikke være noget at klage over
Forfærdelig kundeoplevelse, dårlig og rimeligt ligeglad kundeoplevelse, falsk reklame med partnere på siden efter køb af oplevelse, der ikke længere er eller ønsker at være partnere med SmartBox. Generelt set håbløst foretagende, som jeg håber, at jeg aldrig kommer i kontakt med igen.
Det kan godt være at nogen tror det er en smart løsning, men husk alle skal tjene på det. Når du køber en smartbox tjener de 1/3 del til dem selv, altså giver du 1/3 mere for oplevelsen end den ellers ville koste.
Efter et år udløber Smartbox gavekortet. Hvem får så vores 600 kroners gavekort beløb til " Smag på Italien"? Smartbox? Eller giver de dem til velgørenhed...haha... Hermed kan jeg opfordre til aldrig at købe en Smartbox, kun hvis man vil "Smartsnydes". Er dette ikke en forretningsgang for forbruger nævnet? Et gavekort som udløber efter et år? Kedelig oplevelse...
Det er en virkelig dårlig gave at give. Jeg fik et gavekort, som så skal ombyttes til en anden boks, som kommer med posten. Det var ikke enkelt at få den leveret elektronisk. Og helt ærligt - giv en rigtig gave. Det er SÅ besværligt og upersonligt at få en boks.
Så behjælpelige med at forlænge 2 bevis der ellers var udløbet, jeg havde regnet med at smide i skraldespanden. Godt jeg lige ringede ind og hørte inden.!
Ingen hjælp på gavekort som udløb under covid19, da butikker m.m. var tvangslukket. - Smartbox gør alt i verden for at slette negative kommentar fremfor at udøve almen kundeservice.
Selv om Forbrugerombudsmanden er gået ind i sagen om udbetaling af uønskede gavekort er det umuligt at få penge tilbage fra Smartbox. Skam jer.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Smartbox med offentlig transport


Nørreport St. 270 måler
802
803
804
805
806
A
B
Bx
C
E
H
IC
ICL
RE
Nørreport St. (Nørre Voldgade) 280 måler
5C
Nørreport St. (Nørre Voldgade) 290 måler
14
350S
94N
Nørreport St. (Nørre Voldgade) 300 måler
150S
15E
184
185
6A
Nørreport St. (Frederiksborggade) 310 måler
5C

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Smartbox.

København blomster og gaver

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Købmagergade 57 placering, hvordan kan jeg gå. Smartbox adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Smartbox. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Smartbox med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Nordic Treats Nordic Treats 173 måler Dejligt butik - bruger altid Nordic Treats når vi skal købe værtinde gaver - små elle...
Fjord Interior Fjord Interior 1 km God service, og godt udvalg af fine produkter.
Guldblomst Guldblomst 2 km Super god service, rigtige pæne blomster og dejlig stemning. Jeg kommer helt klart ig...
Bast Bast 2 km Irriterende, at der er lukket, når der står åbent på nettet. Men glæder mig da til a...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik