facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Slik For Voksne

Slik For Voksne
"SLIK FOR VOKSNE er Esbjergs største, ældste og måske lækreste slikbutik for voksne.Vores opskrift er enkel: Vi byder på lækre vine og champagner i overflod, og vi krydrer det med spiritus og smagfulde delikatesser og chokolade.Vi tilsætter desuden en masse gode råd og vejledning, så du får det helt rigtige med hjem.Et bredt udvalg af eksempelvis gin, whisky, rom også videre.Nu kan du handle hos os direkte på webshoppen, hvor vi har et stort udvalg af gode tilbud og eksklusive produkter.Vi har vine fra hele verden, og de er alle udvalgt specielt til dig.Du kan også lade dig friste af vores lækkerier som luksuschokolade fra Summerbird og Temper i Ribe, lakrids fra svenske Haupt."
Adresse: Kongensgade 100 , 6700 Esbjerg
Telefonnummer: 75 45 10 99
By: Esbjerg
Rute: Kongensgade 100
Postnummer: 6700


Åbningstider

Mandag: 09:00-17:30
Tirsdag: 09:00-17:30
Onsdag: 09:00-17:30
Torsdag: 09:00-17:30
Fredag: 09:00-18:00
Lørdag: 10:00-15:00

Anmeldelser
Altid parate med en smagning, på alt hvad de har åbent. Og det ville sige næsten hele butikken. Husk at cykle hertil hvis du planlægge at smage på af de nye, for de er naturligvis åbne åbne, og dem er de absolut ikke nærige med :-P
Lørdag aften stod den på rom smagning i kælderen hos Slik For Voksne. Hvor var det bare fantastisk oplevelse, selv for dem der ikke var de store ren spiritus drikkere. Vi blev stille og roligt fuldt igennem en sand smagsoplevelse og samtidig lærte rigtig meget.
Alt var i butikken, meget tilfreds
Lækkert stort udvalg, og god betjening.
Stort udvalg af sprut, vin og dyrt slik
Super meget at blive fristet af. Og venlig betjening
Altid hyggeligt og spændende at komme derind betjening og rådgivning er i top
Altid en venlig og god betjening. De sælger de lækreste romkugler!
Der er alt hvad mande hjertet begærer af spændende drikkevarer, bredt udvalg og ganske god vejledning i butikken. Et farligt sted hvis man har tendens til at købe spændende Gin eller spændende Øl. Skulle man have lyst til portvin har de også et udvalg.
Super god service. Pakkede en kurv som jeg ville have skønt der stod flere på gulvet til salg. Søde og imødekommende.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Slik For Voksne med offentlig transport


Skolegade V Kronprinsensgade (Esbjerg) 120 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C
Skolegade V Kronprinsensgade (Esbjerg) 170 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C
Adgangsvejen V Dokvej (Esbjerg) 250 måler
11
Adgangsvejen V Dokvej (Esbjerg) 260 måler
11
Strandbygade V Islandsgade (Esbjerg) 270 måler
1A
2A

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Slik For Voksne.

Esbjerg øl, vin og spiritus

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Kongensgade 100 esbjerg chokoladebutikker placering, hvordan kan jeg gå. Slik For Voksne adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Slik For Voksne. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Slik For Voksne med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik