facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Skovshoved Idrætsforening

Skovshoved Idrætsforening
Adresse: Krøyersvej 5, A, 2930 Klampenborg, Danmark
Telefonnummer: 39 45 01 80
By: Klampenborg
Rute: Krøyersvej
Gadenummer: 5
Postnummer: 2930


Nærliggende lignende virksomheder
SIF Tennis SIF Tennis 108 måler Godt sted for børn at lære at spille Tennis
Skovshoved Badminton Skovshoved Badminton 109 måler Super kompetente mennesker!
Anmeldelser
hyggelig lille øhh fodboldbane / græsplæne som lagde græs til 2. div topkampsfodbold... man må sige der er et godt stykke vej til superliga stadion / service..nstarter med indgangen som vidst har været den samme siden klubben blev grundlagt, ingen prisskilt m billet pris , som man måtte spørge sig frem efter = 40 kr. manuel tælleklikker.ngrill/pølser spisested, var ikke klar fra kampstart = ingen pølser klar, ligeledes var der ingen øl klar i fadølsanlæget !!!..nman savnede et kampprogram,nstadionuret kunne ikke rigtig følge med tiden så var svært at finde ud af hvor langt inde i kampen man var..nselve banen var omkranset af et par kegler med snor , som skulle holde de 425 tilskurer på afstand, der var ingen skiltning hvor der var toilet lign, der var et par haveborde som hurtigt blev optaget.nalt i alt.. er spillerne vidst gået forud for klubben/stadion som ikke har ændret sig ret meget. siden jeg engang i '93 så 2. div fodbold der.
Jeg har været til skydning, om min datter går til ballet her. Dejlig idrætsforening, gode faciliteter søde mennesker, både aktive og trænere.
Fin lille fodbold bane
God mad
Dejlig badminton hal. Gider man tage hertil, så får man en fantastisk oplevelse.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik